Παιδικές εκθέσεις ιδεών το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παιδικές εκθέσεις ιδεών το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσιάζουμε την συζήτηση μεταξύ του παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Kontrachannel Γιάννη Παπαγιάννη και του σχολιαστή – δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου σχετικά με την πρόταση του Εισαγγελέα Ντογιάκου, υποχείριο του Σαμαρά όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Μπαλτάκος.

Οι δύο έγκριτοι δημοσιογράφοι που φυσικά δεν ανήκουν στον φυσικά στον χώρο της Χρυσής Αυγής εμφανώς αναστατωμένοι από τις ανυπόστατες θεωρίες που έγραψε ο Ντογιάκος επισημαίνουν την χρονική συγκυρία κατατέθηκε λέγοντας πως πρόκειται για αντιπερισπασμό για να σωθεί πολιτικά η κυβέρνηση από την κατρακύλα του χρηματιστηρίου.

Ειδικότερα ο κ. Βέλιος σχολιάζοντας την πρόταση είπε ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα δημοσιογραφικό άρθρο στο «Έθνος» αλλά δεν είναι δικαστικό πόρισμα.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι καλλιεργείται ένα περίεργο κλίμα για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας αφού όπως έχουν προαναγγείλει διάφοροι κύκλοι δεν θα δοθεί άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραστούν στην ψηφοφορία και ήδη έχουν παρουσιαστεί προτάσεις ώστε να κατέβει ο πήχης των απαιτούμενων βουλευτών.

Προς το τέλος του ρεπορτάζ ο κ. Αλέξανδρος Βέλιος αποκάλυψε πως γνωρίζει προσωπικά τον Ντογιάκο αναφέροντας πως είχε κάποια κολλήματα και ιδεοληψίες. Σύμφωνα λοιπόν με την προσωπική του γνωριμία και γνώση του χαρακτήρα του εισαγγελέα, ο κ. Βέλιος είπε ότι “η Χρυσή Αυγή έχει γίνει μία ιδεοληψία για την οποία ο ίδιος έχει πείσει τον εαυτό του”.

Επιπλέον παρουσιάζουμε μια παλαιότερη τοποθέτηση του κ. Βέλιου για το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής το οποίο είναι ξεκάθαρα παιδικές εκθέσεις ιδεών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paidikes-ektheseis-idewn-to-kathgorhthrio-kata-ths-chrushs-aughs-2-binteo#ixzz3GQ03PhVd

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One Response to Παιδικές εκθέσεις ιδεών το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής – 2 ΒΙΝΤΕΟ

  1. John Kakavoulis

    Στάλθηκε από το iPhone μου

    17 Οκτ 2014, 11:59 π.μ., ο/η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ έγραψε:

    >
    >