Πανικός στο Δ.Σ. Αθηναίων από την τοποθέτηση της δημοτικού συμβούλου Συναγωνίστριας Μιχαλολιάκου (video)

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΜΕΡΤΑ!

H Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό στην συνεδρίαση του Δήμου Αθηναίων με την τελευταία της τοποθέτηση, η οποία ξεσκέπασε το προσωπείο του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” , αφού όλοι ενωμένοι από την άκρα αριστερά μέχρι την διοικούσα δεξιά παράταξη ενώθηκαν ενάντια στον λόγο της Συναγωνίστριας, δείχνοντας έτσι πως η Χρυσή Αυγή μάχεται ενάντια σε όλους για την Πατρίδα και τον Λαό! 

Συγκεκριμένα, ανέφερε στον λόγο της πως προέκυψαν εκ νέου στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, μια δεκαετία μετά, από τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι για 8 ολόκληρα χρόνια δεν έχουν βρει ούτε ένα στοιχείο για την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και οι οποίοι είναι οι ίδιοι που μέσα σε λίγα 24ωρα έστησαν ένα σαθρό κατηγορητήριο ενάντια στο Κίνημα μας.

Στην συνέχεια στιγμάτισε το γεγονός ότι στην αποφράδα ημέρα της Marfin υπήρχαν εκτενή φωτογραφικά ντοκουμέντα με βάση τα οποία κανείς δεν κλήθηκε ποτέ να απαντήσει για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, ενώ για τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και για τον Αρχηγό μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκο που δεν είχαν καμία σχέση με το γνωστό καταδικαστέο έγκλημα του Κερατσινίου στήθηκαν δικαστήρια εν μία νυκτί και σύρθηκαν κατηγορούμενοι δεκάδες άνθρωποι χωρίς καμία απόδειξη. 

Μετά από την ομιλία της, όλοι οι επιλεκτικά ανθρωπιστές του Δημοτικού Συμβουλίου πήραν τον λόγο καταδικάζοντας τα λεγόμενα της Συναγωνίστριας και ζητώντας αναίτιες και άτοπες κυρώσεις στο πρόσωπο της, δείχνοντας το πραγματικό τους μένος απέναντι στην μοναδική υγιή πολιτική Ιδέα, αυτή του Εθνικισμού και στον μόνο γνήσιο φορέα του, την Χρυσή Αυγή!

Comments Off on Πανικός στο Δ.Σ. Αθηναίων από την τοποθέτηση της δημοτικού συμβούλου Συναγωνίστριας Μιχαλολιάκου (video)

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.