Παρακρατική επίθεση από την χούντα Σαμαρά μέσα στη Βουλή – Φυγαδεύτηκε ο γιος του Μπαλτάκου ΒΙΝΤΕΟ

Η ΝΔ, πιστή στο παρακρατικό της παρελθόν και συνεπής στις βρώμικες πρακτικές που μεταχειρίζεται για να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, έδειξε σήμερα για ακόμη μία φορά το πραγματικό της πρόσωπο.

Μετά τις αποστομωτικές αποκαλύψεις του κόμματος μας σχετικά με τις παρεμβάσεις των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου στο έργο της δικαιοσύνης, για άσκηση ποινικής δίωξης και προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, το απόκομμα του Μαξίμου βυθίστηκε στην απόγνωση και τον πανικό!

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού αποδεικτικού υλικού ο γιος του, παραιτηθέντος πλέον, Μπαλτάκου, βρέθηκε στο διάδρομο της βουλής, έξω από τα γραφεία του κόμματος και σε έξαλλη κατάσταση μεταχειρίστηκε χυδαίες εκφράσεις κατά όλων όσων παρευρίσκονταν στο χώρο τη στιγμή εκείνη. Ο θρασύδειλος νέος, όμως, δε δίστασε να χειροδικήσει εναντίον ενός νομικού εκπροσώπου του κόμματος και εναντίον δύο βουλευτών του κόμματος, συγκεκριμένα εναντίον των Συναγωνιστών Ματθαιόπουλου και Αρβανίτη, με την απόλυτη ανοχή της υπηρεσίας ασφαλείας της βουλής, η οποία προστάτευε τον δράστη, άσχετα αν αυτός διέπραξε ποινικά κολάσιμη πράξη μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Αλλά το γεγονός ότι ο δράστης είναι γόνος ενός σημαίνοντος στελέχους της ΝΔ του δίνει το δικαίωμα να διαπράττει ένα αυτόφωρο αδίκημα, να βιαιοπραγεί εναντίον βουλευτών και να φυγαδεύεται αργότερα προστατευόμενος από τη βουλή, χωρίς να τεθεί σε εφαρμογή η παραμικρή διαδικασία μέσα στα πλαίσια του νόμου. Όταν τα θύματα είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τότε τίθεται σε εφαρμογή το δίκαιο της «πλειοψηφίας» και κανείς δεν οδηγείται στη δικαιοσύνη.

Αντιθέτως, οι Χρυσαυγίτες, μόνο και μόνο επειδή είναι αυτοί που είναι, δηλαδή η φωνή της αλήθειας σε μια χώρα που καταρρέει, οδηγούνται στη φυλακή, άσχετα αν αποδείχτηκε με αδιάσειστα στοιχεία ότι η δικαιοσύνη έχει καταστεί ένα μικροκομματικό παραμάγαζο της χούντας των Σαμαροβενιζέλων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε σχετικά στο περιστύλιο της Βουλής: “Οι σημερινές αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις διώξεις εις βάρος μας, οι οποίες απεδείχθησαν ότι έγιναν κατόπιν παραγγελίας των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση σύγχυση και πανικό. Δυστυχώς, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και παρακρατικούς οπαδούς της για να χτυπήσουν στελέχη και βουλευτές του κόμματος έξω από τα γραφεία μας. Ασφαλώς και θα καταθέσουμε μήνυση και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τον πολιτικό μας Αγώνα για να ανατραπεί η χούντα των Σαμαροβενιζέλων“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parakratikh-epithesh-apo-thn-chounta-samara-kata-ths-chrushs-aughs-mesa-sth#ixzz2xlBvwltr

Comments Off on Παρακρατική επίθεση από την χούντα Σαμαρά μέσα στη Βουλή – Φυγαδεύτηκε ο γιος του Μπαλτάκου ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.