ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΣΥΛΙΑ: Ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης γρονθοκοπεί άνδρα των ΜΑΤ και γίνεται καπνός – ΒΙΝΤΕΟ

Στα σημερινά επεισόδια που συνέβησαν στην οδό Σταδίου ανάμεσα στην αστυνομία και το ΠΑΜΕ έλαμψε, για μια ακόμη φορά, «το άστρο» του γνωστού τραμπούκου του ΚΚΕ Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ο οποίος όπως φαίνεται και στις τηλεοπτικές εικόνες είναι «ορεξάτος» για καυγά.

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει ούτε με το δικαίωμα στην απεργία και την διαμαρτυρία ούτε με την κρατική καταστολή της μνημονιακής κυβέρνησης.

Έχει να κάνει με έναν σεσημασμένο τραμπούκο, ο οποίος έχει «συλληφθεί» στο παρελθόν να βιαιοπραγεί, μαζί με άλλους «συντρόφους», εναντίον μεμονωμένου διαδηλωτή, κλωτσώντας τον στο κεφάλι, επειδή αυτός δεν είχε την φαεινή ιδέα να είναι ενταγμένος στο ΠΑΜΕ.

Ο εργατοπατέρας αυτός, τον οποίο θυμόμαστε από το παρελθόν να γυρίζει στα τηλεοπτικά κανάλια και να παριστάνει το αθώο θύμα, όποτε του δίνεται η ευκαιρία δείχνει το «φιλειρηνικό» του πρόσωπο, όπως σήμερα όπου και πρωτοστάτησε στα επεισόδια.

Πηγαίνει πρώτος εναντίον των ΜΑΤ, αλλά στη συνέχεια αφήνει τους άλλους να φάνε το ξύλο. Ωραίος «σύντροφος»…

Το ζητούμενο με τον θρασύδειλο αυτόν τύπο είναι ότι εξαιτίας του έχουν στοχοποιηθεί αθώοι άνθρωποι, ενώ αυτός βρίσκεται στο απυρόβλητο παρότι υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο που δείχνουν την πραγματική ταυτότητα και την ροπή προς την βία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-katorthwmata-tou-trampoukou-tou-pame-poulikogiannh#ixzz2vD3QbDvy

Comments Off on ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΣΥΛΙΑ: Ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης γρονθοκοπεί άνδρα των ΜΑΤ και γίνεται καπνός – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.