Πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης για τους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Αντώνης Γρέγος και Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκαν επί του νομοσχεδίου σχετικά με την Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2014.
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθώντας να προκαταβάλει τη δικαιοσύνη και να κατατρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό διέπραξε ένα ακόμα ατόπημα. Έδωσε εντολή για εισβολή στα σπίτια τριών συναγωνιστών μας, τριών εκπροσώπων του ελληνικού έθνους.Ευρισκόμενη σε κατάσταση πανικού, γνωρίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα και ότι έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού προέβη σ’ αυτή την πράξη απελπισίας.

Επισήμανε ότι οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στην Κυβέρνηση για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, αυτού της ανεργίας! Η κυβέρνηση μιλάει για πρωτογενές πλεόνασμα όπως μιλούσε και για καθορισμό της ΑΟΖ. Αυτά πρέπει, όμως, να τα πείτε στα δυο εκατομμύρια των ανέργων, στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα, στους διωκόμενους του Δημοσίου, στις καθαρίστριες, στους σχολικούς φύλακες, στους για λίγο ακόμα εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία και φυσικά στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Τέλος, η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει στη Βουλή των διακοσίων ενενήντα επτά, ή και λιγότερων, τον Προϋπολογισμό. Καλεί τον ελληνικό λαό να παλέψει ενωμένος μέχρι να ρίξει αυτήν την κυβέρνηση της μειοψηφίας. Τον καλεί σε συνεχή αγώνα έως ότου αποκατασταθεί στη χώρα από τη Χρυσή Αυγή η δικαιοσύνη, η Δημοκρατία και η νομιμότητα.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης τόνισε ότι με νύχια και με δόντια, λοιπόν, κρατιούνται γαντζωμένοι στην εξουσία Βενιζέλος και Σαμαράς. Γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα που τους έχουν επιβάλλει οι εχθροί της πατρίδας είναι για την καταστροφή της και όχι για τη διάσωσή της.

Παρά ταύτα δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό.  Έτσι, στην πολιτική σκηνή της χώρας μας εμφανίστηκε, εδραιώθηκε και γιγαντώθηκε με ραγδαίους ρυθμούς μία πολιτική κίνηση που δεν την ελέγχουν. Πρόκειται για το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Και αυτό τους έχει αποδιοργανώσει, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού. Μία είναι η λύση πλέον για τους Έλληνες και είναι μονόδρομος: Η στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου και των μαχόμενων πολιτικών κρατουμένων. Αυτό που άφησαν μισό οι πρόγονοί μας μετά τη Ελληνική Επανάσταση είναι τώρα η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωσή του.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhrh-adiaforia-ths-kubernhshs-gia-thn-diaswsh-ths-elladas#ixzz2mivWqukz

Comments Off on Πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης για τους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.