Πολιτική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και όχι ποινική

Δήλωση Αρτέμη Ματθαιόπουλου: “Το άτομο που εκδιώκει την Χρυσή Αυγή με  την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, είναι και το ίδιο άτομο που  πέρσι τον Σεπτέμβριο έβαλε την σφραγίδα του στο επίσημο καταστατικό του  κόμματος, δίνοντας νομική υπόσταση. Αναφέρομαι στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Αντιλαμβάνεστε πως η δίωξη είναι πάνω από όλα πολιτική  και όχι ποινική”.

Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της  εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος

Είδαμε ότι στο πόρισμα που εκδόθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής και  συνέταξε και υπέγραψε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, υπ’ ευθύνη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Kουτζαμάνη, παρατίθεται  ένα «καταστατικό», το οποίο ήδη αποδείξαμε ως γελοιότητα και όχι ως πειστήριο. Όμως υπάρχει και μία άλλη λεπτομέρεια.

Μία λεπτομέρεια που καταδεικνύει την πολιτική σκόπευση που κρύβεται πίσω από  τις διώξεις, αλλά και δείχνει το «κύρος» των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την δια  του δικαστηρίου κάλυψη της αγωνίας των διεθνών τοκογλύφων και της κυβέρνησης για  ανάσχεση της μοναδικής Εθνικής Αντιπολιτεύσεως, της Χρυσής Αυγής.

Όπως ήδη δείξαμε το αληθινό  καταστατικό της Χρυσής Αυγής δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτά που  υποστηρίζει το «καταστατικό» που εισήλθε στο πόρισμα. Θα πει κάποιος ότι μπορεί  οι εισαγγελείς να μην γνώριζαν ότι υπήρχε χάλκευση στοιχείων, αγνοώντας βεβαίως  ότι μιλάμε για εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, όπου είχε κατατεθεί το πραγματικό  καταστατικό της Χρυσής Αυγής.

Όμως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Την παραλαβή του πραγματικού  καταστατικού της Χρυσής Αυγής, την υπέγραψε ένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Μαντέψτε ποιο είναι το πρόσωπο που παρέλαβε το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής  Αυγής;

Η Ευτέρπη Kουτζαμάνη!

Κοινώς η εν λόγω κυρία όχι μόνο γνώριζε για την ύπαρξη ενός πραγματικού  καταστατικού και επέτρεψε την χρησιμοποίηση ενός χαλκευμένου στοιχείου, αλλά  ήταν και η ίδια που το είχε παραλάβει! Αν η εν λόγω κυρία διαθέτει έστω  και ίχνος επαγγελματικής συνειδήσεως οφείλει, προφανώς, να σκίσει το πόρισμα που συνέταξε ο Βουρλιώτης και  στηρίζεται κατά πολύ στο ψεύτικό καταστατικό, προκειμένου να στοιχειοθετήσει «συλλογική ευθύνη», και ακολούθως να παραιτηθεί και η  ίδια για την ύβρι που διέπραξε απέναντι στην Δικαιοσύνη που  έχει ορκιστεί να υπηρετεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politikh-h-diwjh-kata-ths-chrushs-aughs-kai-ochi-poinikh#ixzz2gU8cRMxG

Comments Off on Πολιτική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και όχι ποινική

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.