Ποτάμι ανθελληνισμού: Να ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία” – Όχι σε συνεργασία με την Χρυσή Αυγή ΒΙΝΤΕΟ

Τα πρώτα δείγματα γραφής πολιτικαντισμού και ανθελληνισμού έδωσε ο Νίκος Δήμου, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος των νταβατζήδων “Ποτάμι”.

Ο συγγραφέας, γνωστός για τις ανθελληνικές και αντικοινωνικές του θέσεις δήλωσε χθες στον ΣΚΑΪ για την ονομασία των Σκοπίων: “Θεωρώ ότι όλο αυτό το θέμα το χειρίστηκε με λάθος τρόπο η κυβέρνηση από την αρχή. Είναι ένα θέμα, το οποίο το έχουμε ήδη χάσει. Όταν το 95% των κρατών σε όλο τον κόσμο έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία“.

Στην διευκρινιστική ερώτηση δε του Νίκου Ευαγγελάτου: “Άρα, λέτε να ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια. Κι αν θέλουν “Μακεδονία” να ονομαστούν “Μακεδονία” ο Νίκος Δήμου απάντησε ανερυθρίαστα “Ναι”!

Όσον αφορά τις συνεργασίες ο Δήμου ήταν και εκεί ξεκάθαρος: “Για το θέμα συνεργασίας. Δεν έχουμε κανένα κανόνα να αποκλείει κάποιον, εκτός από την Χρυσή Αυγή.

Να ξεκαθαρίσουμε στον κ. Δήμου και κάθε ενδιαφερόμενο πως η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται μόνο με την Χρυσή Αυγή και έτσι και αλλιώς η Τιμή και η Αξιοπρέπειά μας εμποδίζει οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία με προδότες και ανύπαρκτους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/potami-anthellhnismou-na-onomastoun-ta-skopia-makedonia-ochi-se-sunergasia#ixzz2vfPrYxy3

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One Response to Ποτάμι ανθελληνισμού: Να ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία” – Όχι σε συνεργασία με την Χρυσή Αυγή ΒΙΝΤΕΟ