Προκλητικό παραλήρημα Τζέφρυ: «Το 2011 διεκόπη βίαια και ανήθικα το όραμά μου»!

Προκλητικό παραλήρημα Τζέφρυ: «Το 2011 διεκόπη βίαια και ανήθικα το όραμά μου»!

Ο άεθνος, άθρησκος, άεργος πολιτικάντης, η προσωποποίηση της αναισθησίας και της ανευθυνότητας, ο «πρύτανης» του παγκόσμιου τουρισμού με τα χρήματα των «κορόιδων» του Ελληνικού Λαού, ο περιβόητος Τζέφρυ έσπασε την σιωπή του, επανερχόμενος από την ανυπαρξία και την χλιδάτη ζωή του για να προκαλέσει και πάλι με τα λεγόμενά του.

Το μαμόθρεφτο της Μάργκαρετ, η ζωντανή απεικόνιση της ευφυΐας του Άβερελ Ντάλτον και του Ρανταπλάν, η αποθέωση της κληρονομικότητας και της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου «λυπάται» γιατί, όπως είπε, «το όραμά του διεκόπη βίαια και ανήθικα τον Νοέμβρη του 2011»! Το «όραμα» του συγκεκριμένου κατάπτυστου εθνομηδενιστή είναι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, «το όραμα μιας Ελλάδας που δεν κλείνεται στα όρια του εθνικισμού, των ανισοτήτων, του επαρχιωτισμού, αλλά της Ελλάδας που ανοίγεται στον κόσμο, που ενσωματώνει τις μειονότητες, τους αποκλεισμένους, πετυχαίνοντας έτσι τους στόχους της».

Το εμετικό και αντεθνικό παραλήρημα του Τζέφρυ δεν σταματάει, όμως, εκεί, καθώς σημειώνει «την αναγκαιότητα της συνεργασίας, η οποία θα συστήσει κοινές αξίες για μια πιο ανθρώπινη παγκοσμιοποίηση, προκειμένου να καταπολεμηθεί ο σωβινισμός, ο νεοεθνικισμός και ο εξτρεμισμός».

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο κατά 25% ελληνικής καταγωγής Γιωργάκης, αλλά με μηδενική εθνική συνείδηση. Υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης και πολέμιος των Εθνικών κρατών ο σύγχρονος αυτός Ηρώστρατος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να καταστρέψει τον Τόπο. Καλλιέργησε τον εθνομηδενισμό και την πολυπολιτισμικότητα, ενίσχυσε κάθε είδους ανθελληνική φωνή και φυσικά έβαλε την Χώρα μας στον εφιάλτη του ΔΝΤ, εκτελώντας πιστά τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.

Τώρα, εντελώς ανερυθρίαστα, δηλώνει ότι δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο… Βεβαίως, ο Τζέφρυ έχει το ελαφρυντικό, πέραν της μειωμένης πνευματικής διαύγειας και της στενής αντίληψης των γεγονότων, ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέλος και μέρος του «συνταγματικού τόξου» και δεν είναι Χρυσαυγίτης. Γι αυτό, παρά τα αναρίθμητα εγκλήματά του σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, μένει στο απυρόβλητο συνεχίζοντας τα πολυτελή ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό με τις δαπάνες των Ελλήνων φορολογουμένων. Και γιατί να μην το κάνει; Όσο «στόκος» και αν είναι γνωρίζει πολύ καλά ότι η μόνη Πολιτική Δύναμη που θα είχε το σθένος να τον καθήσει στο σκαμνί για την ανυπολόγιστη ζημιά που έκανε στο Ελληνικό Έθνος, το οποίο ο ίδιος μισεί βαθύτατα όπως δείχνουν οι πράξεις του, διώκεται από τους λοιπούς συνοδοιπόρους του χαζοχαρούμενου στο «συνταγματικό τόξο»…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proklhtiko-paralhrhma-tzefru-to-2011-diekoph-biaia-kai-anhthika-to-orama-mo#ixzz2rGQ26xUn

Comments Off on Προκλητικό παραλήρημα Τζέφρυ: «Το 2011 διεκόπη βίαια και ανήθικα το όραμά μου»!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.