Πρωτοφανής αθλιότητα Πρετεντέρη: «Θα μπορούσαν να σκοτώσουν και ανθρώπους»! – ΒΙΝΤΕΟ

Φανταζόμασταν μέχρι πρότινος και μετά από τον ορυμαγδό συκοφαντίας και λάσπης εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, πως γνωρίζαμε ποιο είναι το χαμηλότερο επίπεδο ανηθικότητας και αναισχυντίας των «αντικειμενικών» και «έγκριτων» δημοσιογράφων. Όλα αυτά ανατράπηκαν το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2013, με την στυγερή δολοφονία δύο νέων παιδιών της Χρυσής Αυγής, από θρασύδειλους τρομοκράτες.

Λίγη μόλις ώρα μετά το στυγερό δολοφονικό χτύπημα κι ενώ δύο παλικάρια κείτονταν νεκρά ενώ ένα ακόμη, έδινε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα, ο Γιάννης Πρετεντέρης παρέδιδε μαθήματα «ανθρωπισμού» και “δημοκρατικών” φρονημάτων, προβαίνοντας στην ακόλουθη, ασύλληπτη για το μέσο νου δήλωση: «η επίθεση έγινε νωρίς, με κόσμο στο δρόμο και θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους»!

Το σοκ του κυρίου Πρετεντέρη από την τρομοκρατική ενέργεια, δεν έγκειται στο γεγονός της στυγνής δολοφονίας δύο νέων παλικαριών, τα οποία έπεσαν θύματα του κλίματος που διαμόρφωνε επί ένα και πλέον μήνα ο ίδιος και οι όμοιοί του, στρατευμένοι δημοσιογραφίσκοι της κυβέρνησης. Το σοκ οφείλεται στην πιθανότητα το τρομοκρατικό χτύπημα να οδηγούσε και στη δολοφονία τυχαίων περαστικών, τους οποίους ο πάνσοφος απολογητής των μνημονίων χαρακτηρίζει «ανθρώπους». Προφανώς για το δημοσιογραφικό αυτό ανδρείκελο, οι δυο Εθνικιστές νεκροί δεν ήταν άνθρωποι. Δεν θα είχε πρόβλημα βεβαίως να τους χαρακτηρίσει φασίστες ή μέλη εγκληματικής οργάνωσης (όπως διακαώς επιθυμεί να περάσει στην κοινή γνώμη η κατοχική κυβέρνηση), όμως σίγουρα, το «ήθος» και η «δημοκρατική του παιδεία», δεν επιτρέπουν να τους λογαριάζει ως ανθρώπους.

Ο κύριος Πρετεντέρης θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς απέδωσε θανατηφόρους καρπούς η στοχοποίηση Χρυσαυγιτών στην οποία επιδόθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει επίσης να αισθάνεται βαθύτατα «ανθρωπιστής» και «δημοκράτης», μιας και αρνήθηκε να εντάξει τους νεκρούς Χρυσαυγίτες στην κατηγορία των ανθρώπων. Εκείνο όμως το οποίο δεν θα αισθανθεί ποτέ, είναι την Περηφάνια και την Τιμή να αγωνίζεσαι για την Πατρίδα και το Λαό σου μέχρι το τέλος, να ζεις και να πεθαίνεις Ελεύθερος και όχι δούλος του χρήματος και εργολάβος της εξαπάτησης των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prwtofanhs-athliothta-pretenterh-tha-mporousan-na-skotwsoun-kai-anthrwpous#ixzz2ja1T9btB

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One Response to Πρωτοφανής αθλιότητα Πρετεντέρη: «Θα μπορούσαν να σκοτώσουν και ανθρώπους»! – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι.
    Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ., Ίων φιλόσοφος