Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τρόφιμα και περίθαλψη όλα πληρωμένα για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τρόφιμα και περίθαλψη όλα πληρωμένα για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν τα όσα ακούστηκαν, με αποδείξεις και τεκμήρια, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με την στέγαση των λαθρομεταναστών. Όπως, λοιπόν, αναφέρθηκε στην εκπομπή, υπάρχουν λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα για μήνες πριν μετεγκατασταθούν.

Γι’ αυτούς μεριμνούν οι ΜΚΟ, οι οποίες ήδη φροντίζουν να βρουν διαμερίσματα. Είχαμε γράψει, άλλωστε, για την προκλητική αγγελία που είχαν αναρτήσει οι ΜΚΟ για να βρεθούν τα διαμερίσματα.

Μάθαμε, επιπλέον, σήμερα ότι θα επιδοτείται τόσο το ενοίκιο όσων λαθρομεταναστών θα μείνουν σε διαμερίσματα, όσο και το φαγητό, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα κοινόχρηστα και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ.

Το συνολικό κόστος της όλης «πρόνοιας» θα ανέλθει στα δέκα χιλιάδες ευρώ το… κεφάλι, την ίδια ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhniko-aischos-enoikio-koinochrhsta-trofima-kai-perithalpsh-plhrwmena#ixzz41wgGB6sV

Comments Off on Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τρόφιμα και περίθαλψη όλα πληρωμένα για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.