ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

epithesi_sto_patriarxeio

Την ίδια ώρα που διάφοροι σιωνιστοκίνητοι οργανισμοί και ΜΚΟ, όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Διεθνής Αμνηστία, κ.α., δημοσιοποιούν εκθέσεις στις οποίες γίνεται λόγος για «ρατσιστικές επιθέσεις» στην Ελλάδα (τις οποίες βεβαίως χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή), ρατσιστική-εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στην Πατριαρχική Σχολή στα Ιεροσόλυμα, που είναι κτήριο το οποίο ανήκει στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία των σπουδαστών την Πατριαρχικής Σχολής της Σιών.

Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία «δράστες φαίνεται ότι ήταν εξτρεμιστές εβραίοι, τα κίνητρα των δραστών του εμπρησμού ήταν εθνικιστικά».

Εκτός του εμπρησμού, οι φανατικοί σιωνιστές βεβήλωσαν τον χώρο, γράφοντας αντιχριστιανικά συνθήματα στους τοίχους, «συνθήματα που χρησιμοποιούνται γενικά από εξτρεμιστές εβραίους», σύμφωνα με την αστυνομία.

(ΥΓ) 1: Σχεδόν ταυτοχρόνως με την παραπάνω ρατσιστική επίθεση, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε τζαμί παλαιστινιακού χωριού κοντά στη Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, από φωτιά η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων οφείλεται σε εμπρηστική επίθεση εβραίων εποίκων.

(ΥΓ) 2: Ποιοι είναι οι ρατσιστές άραγε;

 

πηγή

Comments Off on ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Filed under ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Comments are closed.