Σιωνιστικό λόμπυ και γερμανοί τοκογλύφοι απαίτησαν την δίωξη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατακεραύνωσε από βήματος της βουλής τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου, προσκομίζοντας νέα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πέρα από κάθε αμφιβολία ενεργή συμμετοχή του στην μεγαλύτερη σκευωρία των μεταπολιτευτικών χρόνων εις βάρος νομίμου πολιτικού κόμματος.

Με την παράθεση αποσπασμάτων από το «γερμανικό βιβλίο» το οποίο εξέδωσε ο εμπαθής δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς μέσα από το Ίδρυμα «Ρόζα Λούξενμπουργκ» αποδείχτηκε η προαναγγελία των διώξεων από την γερμανική τοκογλυφική κλίκα με λεπτομερή ακρίβεια, η οποία από το συγγραφικό επίπεδο πέρασε στο πραγματικό-παραδικαστικό με την δια τηλεφώνου ενεργοποίηση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα και την αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού του Κόμματος και της λοιπής Κοινοβουλευτικής Ομάδος.

Η «ενσωμάτωση στον Ποινικό κώδικα» δηλαδή (τίτλος του Νομοσχεδίου) αφορά την πλήρη ενσωμάτωση των συκοφαντιών και των θεωριών του μαρξιστικού και καπιταλιστικού υποκόσμου σε μια διάτρητη δικογραφία που συνθέτει ένα κατηγορητήριο -μυθιστόρημα.

Εις ότι αφορά τις ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στις εφορίες ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση για πλήρη υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και ανέφερε πως η μοναδική εξουσία στη χώρα μας είναι αυτή των δανειστών, που παραβαίνουν κατά το δοκούν οποιοδήποτε νόμο δεν εξυπηρετεί τα ανθελληνικά τους σχέδια.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του αναφέρθηκε και στο δράμα των μικροομολογιούχων, για τους οποίους μόνο η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία με την οποία ζητά την άμεση αποκατάσταση της αδικίας και την επιστροφή των κλεμμένων στους ανθρώπους που επένδυσαν τα χρήματα τους σε ένα Δημόσιο διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/siwnistiko-lompu-kai-germanoi-tokoglufoi-apaithsan-thn-diwjh-ths-chrushs-au#ixzz3IyMcqkFj

Comments Off on Σιωνιστικό λόμπυ και γερμανοί τοκογλύφοι απαίτησαν την δίωξη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.