Σπάμε την συνωμοσία της σιωπής: Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα – ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα ακατάπαυστης συκοφάντησης και ολοκληρωτικής φίμωσης της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, δόθηκε βήμα σε εκπρόσωπους του Κινήματος στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Μίχος, Ελένη Ζαρούλια και έγκριτοι νομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα “Ελεύθερος Σκοπευτής” στο κανάλι “Ε”.

Για πρώτη φορά οι συναγωνιστές κατάφεραν να απαντήσουν στον οχετό λάσπης και ψευδολογίας και να ακουστεί, έστω για λίγο, η φωνή της Αλήθειας. Σύντομα που τα θα καταπέσει το σαθρό κατηγορητήριο όλος ο ελληνικός λαός θα έχει καταλάβει την σκευωρία που στήθηκε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Στο βίντεο δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή εκπομπή όπου δόθηκαν όλες οι αρμόζουσες απαντήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/spame-thn-sunwmosia-ths-siwphs-bouleutes-ths-chrushs-aughs-sthn-ekpomph-tou#ixzz2il2O4PAV

Comments Off on Σπάμε την συνωμοσία της σιωπής: Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.