Στήνουν οργανωμένη προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής

Αναβολή εκδηλώσεων Σαββατοκύριακου

Ο τραυματισμός του αστυνομικού στη Δάφνη και των δύο πολιτών στην Πάτρα, τα εκτεταμένα επεισόδια σε Παγκράτι, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη αποδεικνύουν πως κάποια σκοτεινά κέντρα επιδιώκουν αποσταθεροποίηση. Για την δολοφονική επίθεση στην Πάτρα δεν συνελήφθη κανείς, ενώ για το επεισόδιο στη Δάφνη συνελήφθη ο τραυματίας αστυνομικός! Η κυβέρνηση στοχεύει ξεκάθαρα στην πρόκληση αναλόγων επεισοδίων, ειδικότερα λόγω της έλευσης της τρόικα την Δευτέρα, με προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό και την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης.

Η Χρυσή Αυγή με κάθε μέσο θα εμποδίσει το ύπουλο και σκοτεινό τους σχέδιο. Για τους παραπάνω λόγους ελήφθη η απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένες ανοικτές εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για το Σαββατοκύριακο. Ήδη η αστυνομική διεύθυνση Αττικής απαγόρευσε την αυριανή διανομή τροφίμων στην Νίκαια, με στόχο να στήσει ανάλογο σκηνικό με αυτό των Πατρών, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις υπέθαλψαν κυριολεκτικά τις παρακρατικές συμμορίες των αναρχικών. Ενάντια σε κράτος και παρακράτος συνεχίζουμε την εθνική αντίσταση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthnoun-organwmenh-probokatsia-kata-ths-chrushs-aughs#.UjzTkMbIbSI#ixzz2fTcuTTRT

Comments Off on Στήνουν οργανωμένη προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.