Στόχος τους ο αποπροσανατολισμός – Πρώτο θέμα τα καρναβάλια και οι πλειστηριασμοί πουθενά!

Η επιλογή του καθεστώτος να βγάλει δύο μήνες μετά υλικό που δείχνει καρναβάλια και γυμναστική, μόνο ως ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί. Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχει ένα παράνομο δίκτυο διοχέτευσης ανακριτικού υλικού στα κανάλια, προκαλεί ερωτήματα ο χρόνος που επιλέχθηκε για αυτές τις διαρροές. Το υλικό φυσικάδεν ήταν προς χρήση ποινικά, αφού θα γέλαγε ακόμα και η Θέμιδα με τα καραγκιοζιλίκια που λένε τα κανάλια, οπότε επιλέχθηκε η επικοινωνιακή χρήση του στον συγκεκριμένο χρόνο.

Σε έναν χρόνο που μόλις πέρασε ο κατοχικός προϋπολογισμός που αποδίδεται κατά 64% στους διεθνείς τοκογλύφους και «προβλέπει» νέα επώδυνα μέτρα εναντίον των Ελλήνων. Σε έναν χρόνο που πρόκειται να έρθει προς συζήτηση ο νέος φόρος ακινήτων και η πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Σε έναν χρόνο που η κυβέρνηση δεν θα άντεχε χωρίς τον απαραίτητο αποπροσανατολισμό που της προσφέρουν αφειδώς τα αργυρώνητα ΜΜΕ, ως ευχαριστίες ίσως για τις «τσάμπα» άδειες ή τις συμβάσεις που δίδονται στους ιδιοκτήτες τους.

Την ύπαρξη του προαναφερθέντος παράνομου κυκλώματος, θα την ερευνήσει στο μέλλον η πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη, που δεν θα διαπλέκεται με τους καναλάρχες, την κυβέρνηση και τους εργολάβους. Όμως ο χρόνος του αποπροσανατολισμού είναι εξαιρετικής σημασίας, αφού η κυβέρνηση επιχειρεί να επιτύχει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, χτυπώντας την μοναδική φωνή ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδος και της φτωχοποίησης του Λαού, την Χρυσή Αυγή, και παράλληλα αποκρύπτοντας από τους Έλληνες τα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα.

Ο Λαός, όμως, πλέον δεν μασά «κουτόχορτο». Έχει αντιληφθεί το επικοινωνιακό παίγνιο που παίζεται στις πλάτες του και βοά εναντίον της αντεθνικής συμμορίας που καταλύει το Σύνταγμα και τους νόμους, εγκαθιδρύοντας μία επί της ουσίας χούντα εναντίον του. Όλο και περισσότεροι Έλληνες πλέον κραυγάζουν: «Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stochos-tous-o-apoprosanatolismos-kai-h-ejuphrethsh-sumferontwn-ta-karnabal#ixzz2n6A2Vg00

Comments Off on Στόχος τους ο αποπροσανατολισμός – Πρώτο θέμα τα καρναβάλια και οι πλειστηριασμοί πουθενά!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.