Συνέδριο τουρκοφρόνων στην Θράκη – Το Υπ. Εξ. του Βενιζέλου ως συνήθως… κοιμάται!

Συνέδριο τουρκοφρόνων στην Θράκη - Το Υπ. Εξ. του Βενιζέλου ως συνήθως… κοιμάται!

Αποτελεί κοινή πεποίθηση εδώ και πολλά χρόνια ότι το Yπουργείο Eξωτερικών κοιμάται ύπνο βαθύ και ότι οι όποιες παρεμβάσεις – ανακοινώσεις του δεν αφορούν τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά τα γεωπολιτικά συμφέροντα των αφεντικών των ντόπιων πολιτικάντηδων.

Την στιγμή λοιπόν που το υπουργείο εξωτερικών του Σαμαριστάν εκδίδει ανακοινώσεις για τους τζιχαντιστές στο Ιράκ, αδιαφορεί πλήρως ή επί το ευφυέστερο κάνει πως δεν ακούει, σχετικά με το συνέδριο που επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν το ερχόμενο χρονικό διάστημα οι τουρκόφρονες μέσα στην Θράκη μας.

Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της «Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης», με σκοπό να μεγαλοποιήσει τις απαιτήσεις των τουρκοφρόνων στην Θράκη και να ωθήσει την κοσοβοποίηση της περιοχής μας να πραγματοποιηθεί με ακόμη πιο γρήγορα βήματα.

Αν κι ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία και πόλη διεξαγωγής, από το συνέδριο αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και άλλοι φορείς του τουρκισμού, όπως ο «Σύλλογος Επιστημόνων της Μειονότητας» και το τουρκοκόμμα ΚΙΕΦ, όπως φαίνεται από δημοσιεύματα του Τύπου.

Άραγε, ο Βενιζέλος, ως αρμόδιος υπουργός εξωτερικών, θα βγάλει ρηματική διακοίνωση για αυτή την πρόκληση ή θα το κάνει γαργάρα υπό το πρόσχημα των εσωκομματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟK;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proklhsh-sunedrio-tourkofronwn-sthn-thrakh-to-up.ej.-tou-benizelou-ws-sunht#ixzz3CKXAIamx

Comments Off on Συνέδριο τουρκοφρόνων στην Θράκη – Το Υπ. Εξ. του Βενιζέλου ως συνήθως… κοιμάται!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.