Σύριζα (νεοπασόκοι): Προφανώς δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ! – BINTEO

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ έχει γίνει πλήρως αντιληπτό σε όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς; Το γεγονός ότι το πιο σάπιο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ έχει «μεταναστεύσει» στον ΣΥΡΙΖΑ ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί κατά γράμμα τα πεπραγμένα του ολετήρα της Ελληνικής Πατρίδος, Ανδρέα Παπανδρέου.

Σήμερα, όμως, και με φόντο τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, είχαμε και νέες εξελίξεις. Θυμίζουμε ότι πρώτοι στην υπεράσπιση του αμαρτωλού και εγκληματικού ΠΑΣΟΚ είχε προστρέξει η Νέα Δημοκρατία, δια μέσω του Σίμου Κεδίκογλου, ενώ δεύτερο και καταϊδρωμένο ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην υπεράσπιση του εαυτού του.

Τρίτος στην λίστα της υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ για την εγκληματική του δράση δεν ήταν άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του ΠΑΣΟΚ δεν προήλθε από καμμία συνιστώσα ή κάποια ανεπίσημη πηγή, αλλά από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος δήλωσε ότι«προφανώς και δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ».

Δεν θα αναφέρουμε και πάλι τον όγκο των δικογραφιών που έχουν ήδη συσταθεί για την εγκληματική δράση του ΠΑΣΟΚ, ούτε για αυτές που θα είχαν δημιουργηθεί αν το αμαρτωλό σύστημα δεν κάλυπτε διαρκώς αυτή την εγκληματική δράση μέσω της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Άλλωστε αυτά τα ζητήματα βρίσκονται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης ύστερα από πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, αφού κανείς άλλος δεν θέλει την πραγματική κάθαρση. Για να μην μιλήσουμε επίσης για την ποσότητα των μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ που είναι ήδη καταδικασμένοι, όπως ο Τσοχατζόπουλος. 

Αυτό το γεγονός έρχεται να προστεθεί σε μία μακριά λίστα αποδείξεων για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και με τα πιο βρωμερά σοκάκια του συστήματος που επί 40 χρόνια ληστεύει τους Έλληνες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-o-suriza-sthn-lista-sunhgorwn-uperaspishs-tou-pasok#ixzz2j8D9hyTR

Comments Off on Σύριζα (νεοπασόκοι): Προφανώς δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ! – BINTEO

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.