Το ΚΚΕ και τα σενάρια απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής

Το ΚΚΕ και τα σενάρια απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος έκανε έκκληση – μέσω επιστολής του – προς τον mister Tsipra να μην συναινέσει σε τυχόν αίτημα της αρβυλοχουντάρας του Μνημονίου, να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας χουντικές μεθοδεύσεις.

Συμπέρασμα 1ον: Άρα υπάρχει θέμα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με τη συναίνεση των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Συζητιέται. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει το πράμα, αλλά συζητιέται…

Πάμε παρακάτω. Για την επιστολή αυτή του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε επισήμως το ΚΚΕ, με δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ένας ΣΥΡΙΖΑίος για τη Χρυσή Αυγή», της επίσημης ιστοσελίδας του. Στο δημοσίευμα καυτηριάζεται η στάση του βουλευτού Μητρόπουλου:

«Ώστε η Χρυσή Αυγή πολεμά το σύστημα λοιπόν ε; Και δεν είναι κλασικό ναζιστικό κόμμα ε; Πού το πάει; Ό,τι λέει η Χρυσή Αυγή για τον εαυτό της επαναλαμβάνει. Περίεργες απόψεις ενός πρώην ΠΑΣΟΚου και νυν «αριστερού»; Είναι μια πτυχή που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί, αναζητώντας ερμηνεία αυτής της στάσης. Αλλά εδώ πρόκειται για ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος της σοσιαλδημοκρατίας, άρα πρόκειται για συνειδητή πολιτική εκτίμηση που δίνει όχι απλά στήριξη, αλλά αέρα στα πανιά της δράσης της Χρυσής Αυγής».

Συμπέρασμα 2ο: Το ΚΚΕ θα ψηφίσει υπέρ της απαγόρευσης…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kke-kai-ta-senaria-apagoreushs-ths-chrushs-aughs#ixzz2rJ2izwhA

Comments Off on Το ΚΚΕ και τα σενάρια απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.