Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για μια Ευρώπη των Εθνών – ΒΙΝΤΕΟ

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου κατά την σημερινή παρουσίαση – συνέντευξη Τύπου για την προσφυγή στο ΕΔΑΔ, παρουσία του Βρετανού ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν.

Η Χρυσή Αυγή αυτές τις δύσκολες για την Ελλάδα μέρες είναι ο μόνος θεματοφύλακας της εθνικής μας ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της συνταγματικής νομιμότητας. Για αυτόν τον λόγο διωκόμεθα με τρόπο βάναυσο και παράνομο από το ξεπουλημένο στους ξένους τοκογλύφους καθεστώς του μνημονίου. Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποτελεί μονόδρομο από την στιγμή που η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια δικαίου. Έχει καταλύσει το Σύνταγμα των Ελλήνων και έχει προδώσει την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό.

Χαιρετώ αγωνιστικά τον μαχόμενο πατριώτη και μεγάλο φιλέλληνα ευρωβουλευτή κ. Νικ Γκρίφιν που υπερασπίστηκε με σθένος το πολιτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με την ίδια Πίστη ο κ. Νικ Γκρίφιν αγωνίζεται καθημερινά και υπό αντίξοες συνθήκες για την ανεξαρτησία των ευρωπαϊκών λαών ενάντια σε τοκογλύφους τραπεζίτες και ξένα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση συμφέροντα. Ο κοινός μας Αγώνας για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τραπεζιτών συνεχίζεται!

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-mhnuma-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-gia-mia-eurwph-twn-ethnwn-binteo#ixzz2q2D2hm3e

Comments Off on Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για μια Ευρώπη των Εθνών – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.