Το νομοσχέδιο προωθεί την φυλετική αλλοίωση των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο.

Αρχικά, συνεγχάρη τους Συναγωνιστές που εκλέχθηκαν στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ανά την επικράτεια, καθώς ο ίδιος δεν έχει την δυνατότητα να παρέστη σε οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Δικαίωμα που του έχει αφαιρεθεί αντισυνταγματικά από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.

Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο άθλιο, ρατσιστικό, ανθελληνικό και ανήθικο. Υποκρύπτει ένα αβυσσαλέο μίσος εναντίον του ελληνισμού και ειδικά εναντίον των θυμάτων του Ποντιακού ελληνισμού και της Μικρασιατικής καταστροφής. Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει διαπράξει εκατοντάδες εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους, όπως διαφθορά, λαθρομετανάστευση, ανεργία και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών. Το νομοσχέδιο αποτελεί μέρος αυτών των εγκλημάτων.

Οι στόχοι του είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδος, η φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας, η ερημοποίηση αγροτικών περιοχών και η γκετοποίηση των μεγάλων αστικών κέντρων φέρνοντας εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Το νομοσχέδιο πολεμάει τις βασικές αξίες του ελληνισμού, όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-nomoschedio-prowthei-thn-fuletikh-alloiwsh-twn-ellhnwn-binteo#ixzz3CAIOkQN2

Comments Off on Το νομοσχέδιο προωθεί την φυλετική αλλοίωση των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.