Το τελευταίο μνημονιακό νομοσχέδιο της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά – BINTEO

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Οικονομικών επί του νέου μνημονιακού πολυνομοσχεδίου, τονίζοντας αρχικά πως και αυτή η διαδικασία βάσει συντάγματος και Κανονισμού της βουλής θα είναι παράνομη, αφού έχει καταργηθεί η Λαϊκή Κυριαρχία με το να μην δίνεται η δυνατότητα στον Αρχηγό και τους έγκλειστους στον Κορυδαλλό βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν τα βουλευτικά τους κατοχυρωμένα δικαιώματα.
Επιπλέον, το εν λόγω “κατεπείγον” πολυνομοσχέδιο θα έχει στην ουσία ψηφιστεί, δίχως να δοθεί η δυνατότητα διαβούλευσης ή σε οποιονδήποτε βουλευτή καν να το διαβάσει. Το παρόν πολυνομοσχέδιο διαλύει με την διαδικασία του κατεπείγοντως και τους τελευταίους κλάδους ελευθέρων επαγγελματιών που κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στον μνημονιακό όλεθρο, λίγο πριν καταρρεύσει οριστικά η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.
Είναι ξεκάθαρο πως εξυπηρετούνται ξένα συμφέροντα με άμεσο στόχο να πληγεί ο Έλληνας μικρομεσαίος επαγγελματίας. Αυτό όμως θα είναι το τελευταίο μνημονιακό νομοσχέδιο της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά.
Τέλος, o Συναγωνιστής αναφερόμενος στους αντιπολιτεύομενους βουλευτές της Αριστεράς που αναμασούν συνέχεια την ίδια καραμέλα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, δεν θα πρέπει να ομιλούν, αφού πολλοί από αυτούς συνδέονται άμεσα με αυτά τα συμφέροντα.
Τον Μάιο θα δοθεί η πρέπουσα απάντηση και στους κλέφτες και στους ψεύτες!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-teleutaio-mnhmoniako-nomoschedio-ths-katarreousas-chountas-samara#ixzz2xOKyEK3G

Comments Off on Το τελευταίο μνημονιακό νομοσχέδιο της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά – BINTEO

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.