Τσίπρας: Μετά από εμάς δεν θα έρθει η Νέα Δημοκρατία, αλλά η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Άκρως διευκρινιστικός και ξεκάθαρος ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή του ομιλία για τις προγραμματικές δηλώσεις αναφορικά με το πολιτικό μέλλον της χώρας.

Σε μια αποστροφή του λόγου του ξεκαθάρισε προς την ψοφοδεξιά του Σαμαρά (όσο παραμένει βέβαια στην θέση του προέδρου) πως δεν θα ξαναδεί ποτέ εξουσία και έχει πάρει τον δρόμο τον αγύριστο προς τον εξαφάνιση. Αυτό που έχει συμβεί δηλαδή ήδη στο Πασόκ. Στην συνέχεια διεμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις το αυτονόητο: Πως η επόμενη ηγεσία της χώρας θα είναι η Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Όσοι επενδύουν σε αποτυχία της Ελλάδας, να γνωρίζουν πως εθελοτυφλούν. Η αποτυχία της νέας κυβέρνησης δεν πρόκειται να ανοίξει τον δρόμο της δικής τους επιστροφής. Ήδη ανήκουν στην ιστορία. Η ιστορία θα τους κρίνει αυστηρά. Αυτό στο οποίο επενδύουν, δηλαδή σε μια αποτυχία της κυβέρνησης, μόνο τους εχθρούς της δημοκρατίας μπορεί να ευνοήσει. Μόνο στους εχθρούς της δημοκρατίας μπορεί να ανοίξει τον δρόμο τόσο εδώ όσο και στην Ευρώπη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να το αφήσουμε να συμβεί στον τόπο μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να το αφήσουμε να συμβεί στην Ευρώπη.”

Το περί “εχθρούς της Δημοκρατίας” δεν το σχολιάζουμε, καθώς η εμπάθεια και οι ιδεολογικές αγκυλώσεις του Σύριζα εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι γνωστές. Ας μην μιλά το “συνταγματικό τόξο” για εχθρούς της Δημοκρατίας, καθώς αυτοί είναι που ανέχθηκαν και συνεχίζουν να ανέχονται τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό κατά νομίμως εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού.

Πάντως, θα συμφωνήσουμε με τον κ. Τσίπρα παρά την φοβική του αναφορά: Μετά την καταστροφική μνημονιακή και εθνομηδενιστική διακυβέρνηση του Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-elehste-giati-meta-apo-emas-den-tha-erthei-h-nea-dhmokratia-alla-h#ixzz3RRjB6zD3

Comments Off on Τσίπρας: Μετά από εμάς δεν θα έρθει η Νέα Δημοκρατία, αλλά η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.