Φυντανίδης: “Πολιτικές οι διώξεις της Χρυσής Αυγής – ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ τα ποσοστά της!”

Αποκαλυπτικότατος και σαφέστατος ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του καναλιού “E”, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Πριν αναφέρουμε το πώς ο Φυντανίδης διέλυσε με δύο προτάσεις του κυριότερους μύθους της σύγχρονης επικαιρότητας, ας πούμε ότι τα όσα λέει φυσικά και δεν πρόκειται να τα απαντήσουν οι διάφοροι ταγοί της δημοσιογραφίας και ουραγοί του καθεστώτος, αφού ο Φυντανίδης είναι αντικειμενικώς «παλιά καραβάνα» στο χώρο της δημοσιογραφίας. Το γεγονός δε ότι τα λεγόμενα του επαληθεύονται από πλήθος στοιχείων, αποδεικνύει του λόγου του το αληθές.

Ο Φυντανίδης, λοιπόν, διέλυσε το μύθο της δήθεν ποινικής υποθέσεως της Χρυσής Αυγής, αφού όπως σημείωσε σε ερώτηση του Τριανταφυλλόπουλου «αν η Χρυσή Αυγή δεν απειλούσε την εκλογική πίτα θα έδειχναν ενδιαφέρον για την “εγκληματική οργάνωση”», απάντησε σχεδόν μονολεκτικά λέγοντας «Όχι, βεβαίως. Όσο η Χρυσή Αυγή είχε 0,5% ουδείς ασχολείτο μαζί της». Η δήλωση αυτή Φυντανίδη έρχεται να προστεθεί στις τόσες μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο δεύτερος μύθος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και έφτασε μέχρι του σημείου αθλιότητας να τον χρησιμοποιήσει μέχρι και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του, είναι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή «καταρρέει» δημοσκοπικά. Ό πρωθυπουργός έφτασε μέχρι του σημείου μάλιστα να μοιράζει τα «χαμένα» εκλογικά ποσοστά.Όμως, ήταν εμφανές τόσο από την κοινωνία, όσο και από τις δημοσκοπήσεις ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη. Έτσι ο Φυντανίδης, διαλύει και αυτόν τον μύθο, πάλι σχεδόν μονολεκτικά, λέγοντας: «Τώρα παρόλα αυτά που έχουν γίνει δεν χάνει τίποτα τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις.»

Γίνεται σαφές, συνεπώς, ότι οι κύριοι μύθοι του συστήματος της κλεπτοκρατίας, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική και είναι φτιαγμένοι μοναχά για ευτελείς σκοπούς, όπως οι συνεντεύξεις Σαμαρά. Φυσικά, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που λέγονται καταφανέστατα ψέμματα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγήόμως τώρα με βάση αυτά τα ψέμματα έχουν οδηγηθεί στην φυλακή ο Αρχηγός και δύο βουλευτές του Κινήματος και οπλίστηκε το χέρι των δολοφόνων που σκότωσαν με αποτρόπαιο τρόπο δύο νεαρούς Έλληνες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/funtanidhs-politikes-oi-diwjeis-ths-chrushs-aughs-ametablhta-ta-pososta-ths#ixzz2jogcsVxW

Comments Off on Φυντανίδης: “Πολιτικές οι διώξεις της Χρυσής Αυγής – ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ τα ποσοστά της!”

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.