Χρυσή Αυγή: Προδοτική αδιαφορία της συγκυβέρνησης για το Κυπριακό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο:

Απέναντι στις νέες τουρκικές προκλήσεις εις βάρος της Κύπρου η ελλαδική κυβέρνηση πάντοτε πιστή στο δόγμα “Η Κύπρος κείται μακράν” με εγκληματική αδιαφορία παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις.

Μοναδικός Αρχηγός κόμματος, ο οποίος έσωσε την χαμένη μας αξιοπρέπεια είναι ο πολιτικός κρατούμενος και παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος με δήλωσή του απαντάει καταλλήλως στον Νταβούτογλου“.

Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου: “Η μειοδοτική πολιτική Σαμαρά – Βενιζέλου προκαλεί την αποθράσυνση της Τουρκίας.

Πάγιοι στόχοι της Χρυσής Αυγής η άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, η εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και η εφαρμογή του δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου.

Εθνική πολιτική για μια μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-prodotikh-adiaforia-ths-sugkubernhshs-gia-to-kupriako-binteo#ixzz3Gy5nF4uE

Comments Off on Χρυσή Αυγή: Προδοτική αδιαφορία της συγκυβέρνησης για το Κυπριακό – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.