Χρυσομάλλης κατά Τζιτζικώστα: Η φιέστα του περιφερειάρχη που κατέληξε φιάσκο – ΒΙΝΤΕΟ

Η «Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία» με την επιτυχημένη παρουσία της στο περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας επί επτά συναπτά έτη, τιμά επάξια την εμπιστοσύνη χιλιάδων συμπολιτών μας έχοντας καταδείξει σημαντικό έργο με συνεχείς παρεμβάσεις, δράσεις και πρώτιστο μέλημα την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Στην ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Π.Κ.Μ η οποία έλαβε χώρα με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έγινε ο απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης Τζιτζικώστα. Επρόκειτο για μία ακόμη από τις συνήθεις για τον κ. Περιφερειάρχη «φιέστες» κατά τις οποίες επιχειρήθηκε να προβληθεί το έργο του με κριτήρια επικοινωνιακά, προς εντυπωσιασμό και χάριν μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

Στην παρέμβασή του ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Π.Κ.Μ.» και περιφερειακός σύμβουλος Νικόλαος Χρυσομάλλης, ανέδειξε για μία ακόμη φορά την ανεπάρκεια και την αναποτελεσματικότητα της παράταξης Τζιτζικώστα, καταγγέλλοντας την απραξία του νυν περιφερειάρχη στα κρίσιμα θέματα που ταλανίζουν την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, έναντι της πλήρους καταρράκωσης των τοπικών οικονομιών στους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας από τις χρόνιες μνημονιακές πολοιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων και από τα εξοντωτικά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, η διοίκηση της Π.Κ.Μ. έμεινε για μία ακόμη φορά απλός θεατής, αδυνατώντας να λάβει μέτρα άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης των συμπολιτών μας.

Χαρακτηριστικό της ως άνω συνεδρίασης ήταν και η εύθυμη νότα γραφικότητας που επέδειξαν με τους θεατρινισμούς τους οι πάσης φύσεως και αποχρώσεως παρατάξεις της αριστεράς και της… «προόδου»: Οι υπέρμαχοι της αριστερής βίας και παραβατικότητας , οι υποστηρικτές του σταλινικού ολοκληρωτισμού, οι συμπαραστάτες τρομοκρατών , δολοφόνων και κάθε λογής «προοδευτικού» περιθωριακού εγκληματία, αυτοί που συστηματικά αγνοούν και περιφρονούν κάθε έννοια δημοκρατίας και νομιμότητας παρασυρμένοι από τις αρρωστημένες μαρξιστικές τους ονειρώξεις, «θίχτηκαν» λόγω της παρουσίας των Εθνικιστών περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής» και αποχώρησαν , απαλλάσσοντάς μας από την παρουσία τους.

Η «Ελληνική Αυγή» , ήταν , είναι και θα είναι παρούσα στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα της πατρίδας μας , αγωνιζόμενη εντός και εκτός περιφερειακών συμβουλίων και τιμώντας στο έπακρον την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν χιλιάδες Ελλήνων πολιτών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Comments Off on Χρυσομάλλης κατά Τζιτζικώστα: Η φιέστα του περιφερειάρχη που κατέληξε φιάσκο – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.