Ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και αντιδημοκρατικές πρακτικές πίσω από την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσιάζουμε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Kontrachannel για το νέο ηχητικό ντοκουμέντο με την νέα ομολογία του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Μπατλάκου για τον ρόλο του εισαγγελέα Ντογιάκου που είναι ξεκάθαρα υποχείριο του Σαμαρά.

Παράλληλα στο ρεπορτάζ παραθέτουν και την δήλωση – απάντηση του παράνομα προφυλακισμένου εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για την ανυπόστατη πρόταση Ντογιάκου.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σχολιασμός των δύο έγκριτων δημοσιογράφων κ.κ. Γιάννη Παπαγιάννη και Αλέξανδρου Βέλιου, οι οποίοι κάνουν λόγο για συνταγματική εκτροπή από την κυβέρνηση με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων από την Χρυσή Αυγή. Όπως είπε ο κ. Βέλιος πολύ πιο επικίνδυνοι για την δημοκρατία είναι αυτοί που κυβερνάνε παρά η Χρυσή Αυγή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pshfothhrikes-skopimothtes-kai-antidhmokratikes-praktikes-pisw-apo-thn-diwj#ixzz3GX2E49iU

Comments Off on Ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και αντιδημοκρατικές πρακτικές πίσω από την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.