Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθήστε τις συγκλονιστικές ομιλίες των Συναγωνιστών Ηλία Παναγιώταρου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, Λάμπρου Φουντούλη και της Συναγωνίστριας Ουρανίας Μιχαλολιάκου από την τελετή Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα της 1ης Νοεμβρίου 2013, τονίζοντας πως έναν χρόνο τώρα οι Αρχές δεν έχουν κάνει τίποτε για την σύλληψη των δραστών.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως ο Γιώργος και ο Μάνος είναι παρόντες, καθώς δεν γίνεται ποτέ να τους ξεχάσουμε! Με το αίμα τους πότισαν το δένδρο της Ελευθερίας μέχρι να απελευθερωθεί και η Πατρίδα μας!

Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου τόνισε πως η θυσία των Ηρώων μας έδωσε στις καρδιές δύναμη για Αγώνα, στις ψυχές μας θάρρος για ό,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και στο μυαλό μας την πεποίθηση της Δικαίωσης.

Ο πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης δήλωσε πως η θυσία των δύο Συναγωνιστών μας εναποθέτει το βαρύ φορτίο να συνεχίζουμε τον Αγώνα για τα Πιστεύω τους, την αγάπη για την Ελλάδα, την Ελευθερία και τα Ιδανικά της Φυλής. Έχουμε ιερή υποχρέωση να συνεχίσουμε με ψηλά τις σημαίες μέχρι την τελική νίκη.

Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!

Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oles-oi-omilies-apo-thn-ekdhlwsh-timhs-kai-mnhmhs-gia-tous-sunagwnistes-giw#ixzz3Husue6lR

Comments Off on Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.