Όλο το βίντεο της εκτέλεσης των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο

thextxphgx (1)

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου όπου εκτελέστηκαν οι δύο Χρυσαυγίτες την Παρασκευή στις 19:05. Στο βίντεο απεικονίζεται καρέ καρέ η επίθεση των δύο ενόπλων που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο Φουντούλη και Καπελώνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα.

Στο βίντεο δεν αναγνωρίζονται πρόσωπα και πιθανότατα η ΕΛ.ΑΣ. το έδωσε στη δημοσιότητα για να δείξει πόσο ακριβείς και οργανωμένοι υπήρξαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Στο βίντεο φαίνεται να έρχονται από τα δεξιά τρέχοντας οι δυο εκτελεστές, οι οποίες όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες ημέρες γνωστό, ο ένας φορούσε λευκό τζόκεϊ και ο δεύτερος μαύρο κράνος.

Με το που βλέπουν τα μέλη της ΧΑ ο εκτελεστής τους σημαδεύει και τους πυροβολεί εν ψυχρώ και στη συνέχεια τρέπεται μαζί με το συνεργό του στη φυγή

Η επίθεση, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. διήρκεσε μόλις επτά δευτερόλεπτα.

Οι πρώτοι πυροβολισμοί φαίνονται στο 0:32” του βίντεο και δευτερόλεπτα μετά οι δύο δράστες φεύγουν τρέχοντας από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, ο εκτελεστής αρχικά πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα, στη συνέχεια ανεπιτυχώς τον 4ο νεαρό, και στη συνέχεια προσέγγισε τους Γεώργιο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ο άνδρας με το λευκό τζόκεϊ πυροβολεί τρεις φορές τον Γεώργιο Φουντούλη στο στήθος και φθάνει μπροστά στον Μανώλη Καπελώνη. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν ο εκτελεστής φθάνει μπροστά από τον τελευταίο, το θύμα παγώνει και φαίνεται πως δεν κάνει καμία προσπάθεια να φύγει. «Είναι σαν να τον έχεις κολλήσει στο έδαφος» αναφέρουν σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί. Ο εκτελεστής με απίστευτη ψυχραιμία φθάνει μπροστά του και από απόσταση περίπου 40 εκατοστών πυροβολεί τον νεαρό δύο φορές στο κεφάλι. «Ουσιαστικά του έδωσε ‘χαριστικές βολές’, ενώ ήταν όρθιος» υποστηρίζουν οι ίδιοι αστυνομικοί. Ο εκτελεστής επιστρέφει στον Γεώργιο Φουντούλη, που είναι πεσμένος σε μικρή απόσταση και δίνει και εκείνου χαριστική βολή.

Πηγή: Ολο το βίντεο της εκτέλεσης των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/129202#ixzz2jnK3fFIw

Comments Off on Όλο το βίντεο της εκτέλεσης των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.