Όταν ο υπουργός του Σαμαρά απαντά με τραγούδια του ΕΑΜ – Δεν τους σώζει όμως ούτε η “Ελιά” ούτε ο… δάκος ΒΙΝΤΕΟ

Την γελοιότητα, τον λαϊκισμό και το γεγονός πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου απέδειξε για ακόμη μια φορά ο υπουργός του Σαμαρά Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετέτρεψε την αίθουσα του Κοινοβουλίου σε συνέλευση συντρόφων της Τρίτης Διεθνούς.

Σε επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Παναγιώταρου για την υπέρογκη αύξηση των διοδίων για χάρη των νταβατζήδων ο υπουργός του Σαμαρά απάντησε με στίχους τραγουδιών του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ!

Επειδή οι νεκραναστημένοι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πια τίποτα να πουν στον λαό, γιατί όπου και να πάνε ο Έλληνες τους φτύνουν, έχουν επιδοθεί σε ένα γελοίο και κίβδηλο “αντιφασιστικό” αγώνα, νομίζοντας πως έτσι θα πείσουν κανέναν αφελή.

Από τη μια εξυπηρετούν τα συμφέροντα των “εθνικών εργολάβων” και από την άλλη έχουν το θράσος να μιλούν για τα δικαιώματα της εργατιάς!

Αναρωτιόμαστε τέλος πως εκλαμβάνουν οι εναπομείναντες πατριώτες ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας (όσοι έχουν μείνει ακόμα) το γεγονός πως οι υπουργοί του Σαμαρά (που είναι Πασοκτζήδες!) απαγγέλλουν κομμουνιστικά τραγούδια στην Βουλή;

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, ρίχτηκαν πάνω στην εργατιά, άγρια κράζουν και αίμα ζητούν, τον Δημητρώφ στην κρεμάλα να δουν….

Η απάντηση στις κάλπες, γιατί ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-o-upourgos-tou-samara-apanta-me-tragoudia-tou-eam-elas-binteo#ixzz2tIjEZL4p

Comments Off on Όταν ο υπουργός του Σαμαρά απαντά με τραγούδια του ΕΑΜ – Δεν τους σώζει όμως ούτε η “Ελιά” ούτε ο… δάκος ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.