Η αντιμετώπιση του «ρατσισμού» φαίνεται ότι έχει επιλεκτικό χαρακτήρα. Όταν πρόκειται για τις ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα την Ελλάδα που αντιμετωπίζει το πιο σοβαρό πρόβλημα, εκεί ο «ρατσισμός» είναι κατακριτέος, απάνθρωπος, βάναυσος και πρέπει να στηλιτεύεται μέχρι εσχάτων, δηλαδή μέχρι την ποινικοποίηση της σκέψης.Τώρα, βεβαίως, αν ως «ρατσισμός» εννοείται η επιθυμία ενός κράτους να ελέγξει τη μεταναστευτική ροή προς τη χώρα του είτε περιορίζοντάς την είτε εξαφανίζοντάς την για λόγους εθνικής επιβίωσης και κοινωνικής ασφάλειας, αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους υπερευαίσθητους (και χρυσοπληρωμένους) αντιρατσιστές των διαφόρων οργανώσεων. Όταν, όμως, οι διάφορες καταγγελίες αφορούν το Ισραήλ, τότε αναγνωρίζεται «το δικαίωμα ενός κράτους στη διαφύλαξη των συνόρων του», ενώ οι διάφορες καταγγελίες για την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων ή αντιμετωπίζονται με αδιάφορο σφύριγμα ή θεωρούνται ως «ατεκμηρίωτες», «συκοφαντικές» και «αφορμή για μια μορφή αντισημιτισμού».
Για του λόγου το αληθές μεταφέρουμε την είδηση από τη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την οποία εκτός του κόμματος του, των Φιλελελεύθερων Δημοκρατών, τέθηκε προσωρινά ο 60χρονος βουλευτής Ντέιβιντ Γουάρντ, επειδή προ καιρού είχε γράψει στην ιστοσελίδα του ότι του προξενεί θλίψη το πώς οι εβραίοι «οι οποίοι υπέστησαν απίστευτους διωγμούς στη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, μπόρεσαν μέσα σε λίγα χρόνια αφότου απελευθερώθηκαν από τα στρατόπεδα θανάτου να διαπράττουν θηριωδίες εις βάρος των Παλαιστινίων». Το περασμένο Σάββατο έστειλε μέσω twitter το εξής μήνυμα: «Επιτέλους οι σιωνιστές χάνουν τη μάχη, πόσο καιρό μπορεί να αντέξει το κράτος απαρχάιντ του Ισραήλ;».
Αμέσως τα διάφορα άμεσα και έμμεσα φερέφωνα του σιωνισμού έδρασαν. Το «Εκπαιδευτικό ίδρυμα για το ολοκαύτωμα» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του «αηδιαστικές και απαράδεκτες», παρότι ο ίδιος δεν αμφισβήτησε το ολοκαύτωμα, αλλά απλώς θεώρησε ότι το κράτος του Ισραήλ δρα σε ρατσιστικά στερεότυπα και διαπράττει θηριωδίες εις βάρος των Παλαιστινίων. Προβλήματα, όμως, είχε και με το κόμμα του, καθώς σεβόμενος την αξιοπρέπεια του αρνήθηκε να απολογηθεί για τις δηλώσεις του, οπότε ύστερα από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και αντιπρόεδρο της Κάμερον, του Νικ Κλεγκ, ανακοινώθηκε ότι του επιβάλλεται κύρωση προσωρινής εκδίωξης από το κόμμα, έως τις 13 Σεπτεμβρίου.
Αλήθεια, οι διάφοροι αργόμισθοι τύπου Μούιζνιεκς και Αμπτάν τι κάνουν; Γιατί δεν καταγγέλλουν το Ισραήλ για τη συνεχιζόμενη ρατσιστική συμπεριφορά του; Ειδικά ο δεύτερος, ως πρόεδρος κάποιας οργάνωσης σφραγίδα υπό το όνομα «Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα» δεν νοιώθει ντροπή για τη συμπεριφορά των Ισραηλινών; Αλλά το μόνο που ξέρουν τα διάφορα έμμισθα όργανα των σιωνιστών είναι να ζητάνε, όσο πιο λυσσασμένα γίνεται, την απαγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που απλώς ζητά το αυτονόητο: Να πάψει η Χώρα να αποτελεί ξέφραγο αμπέλι και επιτέλους η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Για την εγκληματική συμπεριφορά όμως των εβραίων στο Ισραήλ, κυρίως εναντίων γυναικόπαιδων των Παλαιστινίων, δεν λένε το παραμικρό. «Άξιος ο μισθός σας», απάνθρωποι υποκριτές…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diagrafhke-bretanos-bouleuths-epeidh-katekrine-th-ratsistikh-sumperifora-to#.Uelh441M_-Q#ixzz2ZVXt49aZ