Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει στην Ευρώπη

της Μαρίας – Ελένης Κατσινοπούλου, υποψηφίας Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή και Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα.

Η Πατρίδα μας έχει καταστεί έρμαιο των αποφάσεων των ξένων και εγχώριων τοκογλύφων, ενώ η οικονομική ύφεση έχει γονατίσει όλους τους Έλληνες πολίτες. Τα κόμματα της κυβέρνησης από την μεταπολίτευση και μετά έχουν δημιουργήσει μια τεράστια πληγή στην χώρα, έχουν διαλύσει τον εθνικό και κοινωνικό της ιστό, ενώ τα πολλαπλά σκάνδαλα που έχουν διαπράξει οι σαθροί πολιτικάντηδες στιγματίζουν διεθνώς την Ελλάδα. Αυτοί οι ίδιοι προδότες του Έθνους μας προχώρησαν στην εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Έχουν υποβαθμίσει την Πατρίδα μας σε τριτοκοσμική χώρα ενώ προσπαθούν να καταστρέψουν την ιστορική και πολιτισμική μας ταυτότητα, την παιδεία, την υγεία, την οικονομία, την θρησκεία, την εθνική άμυνα και την ανεξαρτησία του Έλληνα πολίτη. Ο Ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά την οικονομική εξαθλίωση, την αθρόα λαθρομετανάστευση,  την άνοδο της εγκληματικότητας, το ξεπούλημα της Εθνικής του περιουσίας και την ολοκληρωτική παράδοση του Έθνους μας στα χέρια των ξένων εντολέων.

Παράλληλα, οι Έλληνες σήμερα καταδυναστεύονται από την χούντα της συγκυβέρνησης, η οποία έχει καταλύσει το Σύνταγμα της χώρας και έχει καταπατήσει κάθε έννοια της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας με αποκορύφωμα τις παράνομες και άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό νόμιμο πολιτικό κόμμα που αντιτίθεται σθεναρά  στους προδότες της Ελλάδος. Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να ξαναγίνει η Χώρα μας ελεύθερη και κυρίαρχη και να πάψει να είναι ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Απαιτείται να επιτευχθή άμεσα πολιτική κάθαρση και να τιμωρηθούν όσοι κλέφτες πολιτικοί και δημόσιοι επίορκοι λειτουργοί έχουν αποδεδειγμένα καταχραστεί την περιουσία του ελληνικού λαού. Η Ευρώπη θα γίνει για μας το εφαλτήριο ώστε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα που έχει στερηθεί ο Έλληνας. Θα καταγγείλουμε το μνημόνιο, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι επαχθές καθώς έχει προκαλέσει οικονομική και κοινωνική καταστροφή στην Ελλάδα. Τα τραγικά αποτελέσματά του είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων καθημερινά, το κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων και η ανυπαρξία πρωτογενούς παραγωγής. Η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει για την αποκατάσταση της Εθνικής οικονομίας και θα διεκδικήσει την αυτάρκεια που κάθε κράτος έχει ανάγκη για να επιβιώσει. Άλλος ένας σημαντικός τομέας που συγκαλύπτεται από όλους τους πολιτικάντηδες είναι η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Η Ελλάδα έχει γίνει άντρο λαθρομεταναστών, ενώ ο Έλληνας βρίσκεται φυλακισμένος και τρομοκρατημένος στο ίδιο του το σπίτι.

Όλοι μας έχουμε ζήσει τριτοκοσμικές καταστάσεις όπως ληστρικές επιθέσεις μπροστά στα μάτια μας, έξαρση βίας, κίνηση λαθρεμπορίου, διακίνηση ναρκωτικών και πολλά άλλα. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις η αστυνομία υπήρξε ανύπαρκτη. Ακόμα και αν έγιναν συλλήψεις (ελάχιστες ίσως και μηδαμινές), την άλλη μέρα οι ίδιοι λαθραίοι αφέθηκαν ελεύθεροι και συνέχισαν να εγκληματούν εις βάρος της Πατρίδος μας.

Η μνημονιακή χούντα όχι απλά δεν έλαβε δραστικά μέτρα για να δώσει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί, αλλά αντίθετα ενθάρρυνε την γκετοποίηση και την ολοκληρωτική παράδοση πολλών πόλεων, παρέχοντας συνεχώς πληθώρα αδειών για παραμονή των λαθρομεταναστών ακόμα και για άνοιγμα των δικών τους επιχειρήσεων.

Η Χρυσή Αυγή μέσα από την Ευρωβουλή θα ζητήσει άμεσα επανεξέταση του προβλήματος και θα προτείνει δραστικές λύσεις για την επίλυσή του. Θα πάψουμε πλέον να είμαστε αμέτοχοι και να αποφασίζουν άλλοι για την μοίρα της Χώρας μας. Η φωνή των Εθνικιστών θα εκφράσει κάθε Έλληνα πατριώτη που αγαπάει την Ελλάδα και αγωνίζεται για την διάσωσή της. Ούτε βήμα πίσω για τα συμφέροντα της Ελλάδος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-tou-ellhnismou-tha-anateilei-sthn-eurwph#ixzz30cMd9ZiA

Exit mobile version