Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αήθης επίθεση του αποτυχημένου Κουβέλη κατά της Χρυσής Αυγής

Αήθης επίθεση του αποτυχημένου Κουβέλη κατά της Χρυσής Αυγής

Κατέκτησε άνετα και με διαφορά τον τίτλο του πολιτικού ρεντίκολου. Ο λόγος, φυσικά για τους ξοφλημένους της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι εκτός από το να έχουν χάσει το μέτρημα στο πόσοι έχουν φύγει από το ναυάγιό τους, διακρίνονται συν τοις άλλοις και στο άθλημα της «κωλοτούμπας» σε ρυθμούς που θα ζήλευε και ο πρωτοδιδάξας «καθηγητής» Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών η ΔΗΜΑΡ κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να αλλάξει τρεις φορές την απόφασή της για το δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ! Αρχικά, δια στόματος Λυκούδη, απέκλεισαν την περίπτωση άθροισης των υπογραφών. Κατόπιν, λόγω της κοινωνικής κατακραυγής, η ΔΗΜΑΡ φάνηκε ότι υποχωρεί λέγοντας ότι δέχεται να αθροιστούν οι υπογραφές τους. Λίγο αργότερα, όμως, βγήκε νέα πληροφορία ότι οι υπογραφές των Βουλευτών της ΔΗΜΑΡ βρίσκονται υπό απόσυρση, εάν τελικά συναθροιστούν με τις υπογραφές των Βουλευτών και των άλλων κομμάτων και οι υπογραφές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η γελοιότητα και η αθλιότητα στην συσκευασία του ενός… Είναι φανερό το κόμπλεξ που διακατέχει τον Κουβέλη και τα απομεινάρια του. Με πρόσχημα την «απαράδεκτη ταύτιση» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίζει (για μια ακόμη φορά) το παιχνίδι της συγκυβέρνησης, στην οποία άλλωστε συμμετείχε μέχρι πριν από έναν χρόνο. Για τέτοια ξετσιπωσιά μιλάμε… Μάλιστα, ο μπαρμπα Φώτης προέβη και σε θρασύτατες δηλώσεις για το όλο θέμα: «Από την πρώτη στιγμή κατέστησα σαφές ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να δεχθεί να συνυπολογιστούν και δι’ αυτού του τρόπου να νομιμοποιηθούν οι υπογραφές βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τον σχηματισμό του αναγκαίου αριθμού των 120 βουλευτών. Για μας υπέρτερη δημοκρατική υποχρέωση είναι η απομόνωση του ναζιστικού μορφώματος. Κανείς βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Χρυσή Αυγή να καταστεί παράγοντας της διεξαγωγής ή μη της κορυφαίας όσο και αναγκαίας δημοκρατικής διαδικασίας, όπως είναι το δημοψήφισμα».

Απίστευτο κι όμως αληθινό (όσο και αηδιαστικό). Μιλάει για «νομιμοποίηση» ο άχρηστος αρχηγίσκος ενός κόμματος, το οποίο εξαφανίστηκε στις ευρωεκλογές του Μαΐου, με μόλις 1,2%. Με προβολή συνεχή από τα κανάλια και τις εφημερίδες της διαπλοκής, την ίδια ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν εντελώς αποκλεισμένηΠροτείνει «απομόνωση» ο αποτυχημένος επικεφαλής ενός σχήματος το οποίο έλαβε το 1/8 του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Ο απελπισμένος τυχοδιώκτης της πολιτικής ζωής του Τόπου, που βλέπει να τον εγκαταλείπει ακόμα και ο ευνοούμενος από αυτόν και με εμφανή προβλήματα άρθρωσης Ανδρέας Παπαδόπουλος, προκαλεί με τη στάση του αυτή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που τίμησαν με την ψήφο τους τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τέτοιος που είναι θα λέγαμε του αξίζει να μείνει μόνος και έρημος με τη Ρεπούση, αλλά αμφιβάλουμε αν θα του μείνει και αυτή στο τέλος… Και όμως, αυτός ο θλιβερός τύπος προοριζόταν από κάποιους ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας (!), όταν με τις πρόσφατες εκλογικές εξελίξεις και κυρίως με τη στάση του δείχνει ότι όχι μόνο Πρόεδρος των Ελλήνων δεν ήταν άξιος να ηγείται, αλλά ούτε του ιδίου του Κόμματός του.

Τον παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού και του αφιερώνουμε την ταινία του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «ο Φανούρης και το σόι του».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ahthhs-epithesh-tou-apotuchhmenou-koubelh-kata-ths-chrushs-aughs-unready#ixzz37EO506Og

Exit mobile version