Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου 2014

Αξιότιμε Αρχηγέ, σας ευχόμαστε από τα βάθη της πατριωτικής μας ψυχής χρόνια σας πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και σύντομα πρωθυπουργός της Ελλάδας μας. Περιμένουμε με πολλή λαχτάρα την αποφυλάκισή σας, ώστε ελεύθερος να μας οδηγήσετε προς την τελική νίκη. Η ώρα έφτασε. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη δικαίωση μας και την οριστική απαλλαγή μας από τους προδότες της πατρίδας.

ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΕ, σας ευχόμαστε χρόνια σας πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες. Είμαστε δίπλα σας στον μεγάλο αγώνα για την δικαίωση της Ελλάδας μας. Περιμένουμε την ώρα που ελεύθεροι θα προχωρήσουμε μπροστά γενναίοι και δυνατοί για την ανάσταση της πατρίδας. Να γνωρίζετε ότι από αυτό που περνάτε εσείς σήμερα, παίρνουμε δύναμη εμείς οι εκατοντάδες χιλιάδες εθνικιστές.

Όσο σας στερούν την φωνή και την ελευθερία, τόσο πιο πολύ σκυλιάζουμε. Έχετε γίνει ο φάρος των εθνικιστών και των σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών. Τα λεγόμενά μας αυτά δεν είναι για να πάρετε δύναμη, αλλά να γνωρίζετε πώς σκεπτόμαστε εμείς οι φανατικοί οπαδοί σας. Είστε παραδείγματα προς μίμηση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΦ.Π

Μπάτλερ του Νταβούτογλου έγινε κι ο Τσίπρας

Στέλνω τις Θερμότατες ευχές στον κύριο Ν.Γ. Μιχαλολιάκο για την Ονομαστική του εορτή εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα  και όσο το δυνατόν το συντομότερο να απελευθερωθεί να είναι κοντά και πάλι στο πλευρό της οικογένειάς του.-

Άννα από Δράμα

Με σεβασμό & εκτίμηση

Νικώντας το καθεστώς του Big Brother – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όπως το 2013 έτσι και φέτος ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα αναγκαστούν να περάσουν τις μέρες αυτές παράνομα φυλακισμένοι από μία παράνομη Βουλή. Τα κόμματα του αντιδημοκρατικού τόξου αυτά που κατέκλεβαν χρόνια τον Ελληνικό Λαό χωρίς στοιχεία παράνομα και ενάντια σε κάθε αρχή του Διεθνούς Δικαίου τους φυλάκισαν παράνομα στερώντας τους το δικαίωμα του λόγου που είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο από την Χρυσή Αυγή. Αν ήταν ελεύθεροι και μίλαγαν στην Βουλή ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα ποσοστά του κόμματος θα ήταν σαφώς υπερδιπλάσια και θέματα όπως οι Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο μαζί με την άφιξη Νταβούτογλου στην Αθήνα, η επίσημη ονομασία των Σκοπίων ώς Μακεδονία από το ΝΑΤΟ και της ΗΠΑ, οι διεκδικήσεις των Αλβανών έναντι της Ελλάδας την στιγμή που 1,5 εκατομμύριο Αλβανοί ζουν εδώ και κάνουν οικονομική αφαίμαξη στην χώρα θα έπαυαν να υπάρχουν. Η γραμμή που έχει αυτή την στιγμή ο Πούτιν και η Ρωσία έναντι της Ευρώπης δικαιώνει την Χρυσή Αυγή που είχε σαν πρώτη επιδίωξη την συνεργασία μαζί της. Εξάλλου ηγέτες σαν τον Πούτιν και τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο δεν γεννιούνται κάθε μέρα αλλά κάθε χίλια χρόνια. Η ιστορία αργά η γρήγορα, μάλλον το δεύτερο θα τους αποκαταστήσει και θα τους δικαιώσει. Ζήτω ο περήφανος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι παράνομα φυλακισμένοι Βουλευτές της.

Ι.Π.

Νταβούτογλου προς Σαμαροβενιζέλους: Δώστε μου ό,τι θέλω πριν τα πάρω μόνος μου!

Σήμερα είναι του Αγίου Νικολάου !Γιορτάζει ο Αρχηγός μας !Να τον χαιρόμαστε, να είναι πολύχρονος και ανυπομονεί όλη η Ελλάδα για την αποφυλάκιση του…Όπως και των αλλων εορταζόντων κρατουμένων βουλευτών, Νίκου Μίχου και Νίκου Κούζηλου !Καλή αντάμωση στο δρόμο !Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !

Κ.Α

Άκου Αρχηγέ και Χρόνια σου Πολλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά!

Με αφορμή τις βόλτες που κάνει μια κορβέτα των Μογγόλων στα νησιά μας , ο κόντε Δένδιας (υπουργός εθνικής Αμύνης), επεσήμανε ότι «το τουρκικό πλοίο παρακολουθείται στενότατα». Και δήλωσε: «Κανένα τουρκικό σκάφος δεν θα κόβει βόλτες χωρίς να παρακολουθείται» . Αυτά, να τα βλέπετε εσείς που αμφισβητείτε την “ανεξαρτησία” της χώρας μας. Άπιστοι …Θωμάδες. Τι νομίζετε, μπορεί να κάνει κανείς ό,τι θέλει ; Καθαρίζουμε αμέσως. (τζάμια).

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-dekembriou-dekembriou-2014#ixzz3LCmqGXFW

Exit mobile version