Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή

 

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ημέρα θανάτου του Παύλου Μελά, η Τ.Ο. Δράμας απέδωσε φόρο τιμής στον Μακεδονομάχο Ήρωα. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρευρέθηκε και αυτή τη χρονιά στην επιμνημόσυνη δέηση, καταθέτοντας και στεφάνι, στο άγαλμα του πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα. Τη στιγμή που τα υπόλοιπα κόμματα απουσίαζαν, η Χρυσή Αυγή έδωσε δυναμικό παρόν για να υπενθυμίσει τον Αγώνα που πρέπει να δώσουμε ενάντια στην προδοτική στάση των πολιτικών που έχουν ξεγράψει ήδη την Μακεδονία και ξεπουλάνε την ονομασία της με υπογραφές και δικαστικές αποφάσεις. Μετά το πέρας της τελετής, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη που μετά τις εκλογές, που την ανέδειξαν σε τρίτη πολιτική δύναμη και με αύξηση των ποσοστών της, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πραγματοποιώντας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου την όγδοη αιμοδοσία της Τ.Ο. Καβάλας.

Η αθώωση του βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου ανοίγει τον δρόμο για την ποινική δίωξη των σκευωρών και αποτελεί τεκμήριο αθωότητας. Η επερχόμενη φοροκαταιγίδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενάντια ουσιαστικά όλων των Ελλήνων θα δυναμώσει περισσότερο το εθνικιστικό κίνημα.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2015, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, παρακολούθησαν τον Γραμματέα της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο ο οποίος έκανε ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων, στα γραφεία της Τοπικής μας. Ο Συναγωνιστής, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, επεσήμανε για άλλη μία φορά τον μεγάλο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η Πατρίδα μας και ειδικότερα η Θράκη. Οι μεθοδευμένες προσπάθειες της γείτονα χώρας σε συνεργασία με τους προσκυνημένους απέφερε καρπούς. Τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης φανέρωσαν τον ραγιαδισμό των Ελλήνων αλλά και την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για την αφύπνιση του λαού. Στη συνέχεια έκανε αναφορά για τα νέα αιματηρά μέτρα και ανέλυσε τις επιπτώσεις στον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο. Η αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών, ήταν το σημείο, στο οποίο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο Συναγωνιστής αναφερόμενος στην πληθώρα εγκλημάτων, τα οποία διαπράχθηκαν από τους «κακόμοιρους πρόσφυγες», σε βάρος των Ελλήνων τα οποία μπήκαν στο συρτάρι της λήθης και αποσιωπήθηκαν από τα «ανεξάρτητα» Μ.Μ.Ε. Ο εχθρός έχει εισχωρήσει στην Πατρίδα μας, μας σαρώνει, μας βιάζει, μας ληστεύει, μας δολοφονεί και εμείς κατηγορούμαστε ως ρατσιστές. Ο άμεσος γεωπολιτικός επηρεασμός από την επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία έδωσε το έναυσμα για πολύωρη συζήτηση. Μετά το τέλος, όλοι σε στάση προσοχής, με το βλέμμα στραμμένο στην γαλανόλευκη, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn307#ixzz3oceCkPso

Exit mobile version