Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και που δίνετε ένα φως ελπίδας σε αυτόν το τόπο. Σε αυτόν τον ελληνικό τόπο που λερώνεται καθημερινά και χρόνια τώρα από ξένα χέρια. Που βρωμίζεται από αποβράσματα που κάποιοι τους άφησαν να μπουν και να διεκδικήσουν ελληνικά σπίτια και ελληνικές δουλειές. Που υποβαθμίζουν την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος, αυτά τα εδάφη με την απεριόριστη ιστορία τους που άλλα εδάφη και άλλες χώρες δεν θα έχουν ποτέ την τιμή να γνωρίσουν. Έχω αηδιάσει και σας ζητώ συγγνώμη για την έκφραση άλλα αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα αυτό ακούω από το μπαλκόνι τους “νέους Έλληνες” να φωνάζουν και να φέρονται λες και βρίσκονται σπίτι τους. Όχι δεν είναι το σπίτι τους η γειτονιά μου. Μένω κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στην γνωστή σε όλους Ξηροκρήνη γιατί χρόνια τώρα είναι η νούμερο ένα κακόφημη περιοχή που έχει γεμίσει με όλων των ειδών τα παραβατικά στοιχεία.

Είναι λίγες οι οικογένειες που έμειναν. Πάει χρόνια αυτή η ιστορία να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε το βράδυ που; στην ίδια μας τη γειτονιά; σε αυτή που προσωπικά εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα; και τι έγινε; Και τι γίνεται; τίποτα. Εδώ καταστρέφουν τη χώρα και η Ξηροκρήνη θα τους νοιάξει; ήθελα απλά να σας εκφράσω την αγανάκτηση μου και να σας πω πως πέρα από τις αθλιότητες των συνομηλίκων μου που παρατηρώ, έχει και ένα καλό αυτή η ηλικία και δεν αναφέρομαι στη νεότητα και ότι έχω χρόνια ακόμα μπροστά μου. Είναι καλή αυτή η ηλικία γιατί θα σας δω να κυβερνάτε αυτή την χώρα και θα μπορέσουν να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Θέλω να καθαρίσει ο τόπος και να ξαναγεννηθεί.

Να ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που σας πιστεύει και θα συνεχίσει να το κάνει. Όσο και να θέλει η τηλεόραση να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχετε άνθρωποι που πραγματικά θέλουν, ψάχνουν, ενημερώνονται και βλέπουν τι συμβαίνει και ποια είναι η μοναδική λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Ελπίζουμε σε εσάς, μας δίνετε ελπίδα για ένα αύριο πιο καθαρό.  Μη σταματήσετε τον αγώνα! Αυτός ο αγώνας θα νικηθεί και αυτή η λάσπη είναι από την αγωνία τους και τον φόβο τους γιατί νιώθουν την ανάσα σας πίσω από το αφτί τους. Ξέρουν ότι πλησιάζετε και η λάσπη είναι ο μόνος τρόπος για να αμυνθούν. Θα είμαι μαζί σας περιμένοντας μια καλύτερη ημέρα. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ που υπάρχετε!

Ζωή Ρ.

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Ο σουλτάνος καθημερινώς βρίσκει και κάτι καινούργιο προς αμφισβήτηση. Πότε τον εναέριο χώρο, πότε την υφαλοκρηπίδα, πότε τα σύνορα, και γενικώς ό,τι του κατέβει στην καρδάρα. Προ ημερών αμφισβήτησε και την ορθότητα της συνθήκης της Λωζάννης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα. Τα γιουσουφάκια τα δικά μας αρκέστηκαν να δηλώσουν ότι η τακτική αυτή από τον σουλτάνο Ερτογάν είναι επικίνδυνη.  Δηλαδή, δεν υπάρχει κάποιος  «παντελονάτος» εδώ, που να έχει την γνώση και τα κότσια ώστε να βάλει τον μόγγολο στην θέση του;Και τι θα γίνει; Θα επιτρέψουμε να γίνει  αυτό που θα ορίσουν τα αφεντικά και η επιθυμία του σουλτάνου; Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Διαφορετικά τελειώσαμε.

Σ. Μ.

Ε. Καρακώστας προς Σύριζα: «Επιστρέψτε το προσχέδιο του Προϋπολογισμού στα αφεντικά σας ως απαράδεκτο»! ΒΙΝΤΕΟ

Ζούμε σε περίεργες, μαύρες μνημονιακές ημέρες. Όχι μόνο από την άποψη των δανείων από τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά και από την άποψη της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας. Οι νεοταξίτες, Ελλαδίτες και ξένοι ζητούν να χτιστεί στη χώρα μας τζαμί σχεδόν 200 χρόνια μετά τη απελευθέρωσή μας από τους τούρκους. Ζητάνε να ξεπουλήσουμε το μοναδικό πια συγκριτικό πλεονέκτημα που έχουμε, που είναι η ιστορία, ο πολιτισμός και η θρησκεία μας. Αυτά, για τα οποία ο Ιωάννης Μακρυγιάννης έγραφε και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουν, μην τα πουλάτε.

Γι αυτά πολεμήσαμε. Δυστυχώς, επειδή τα τελευταία 72 χρόνια δεν έγινε κανενός είδους πόλεμος, η πολλή ευημερία, η πολλή ευμάρεια έφερε ωχαδελφισμό και αδιαφορία. Έφερε την κουβέντα και γιατί να πάω εγώ; Ας πάνε οι άλλοι. Όμως όχι. Αν επιθυμείς ειρήνη, να προετοιμάζεσαι για πόλεμο. Αν επιθυμείς να διατηρήσεις την χώρα σου, την θρησκεία σου και τη ζωή σου πρέπει να είσαι έτοιμος για θυσίες. Ο ελληνικός λαός πρέπει να πει όχι στο τζαμί, όχι στην παράδοση της χώρας μας στο Ισλάμ. Ήρθε η ώρα να πούμε πηγαίνετε στα τσακίδια όλοι σας, εδώ είναι Ελλάδα.

Κωνσταντίνα Σ.

Έκαψαν την Μόρια οι λαθρομετανάστες και έστειλαν αλληλέγγυους στο νοσοκομείο – Σε ρόλο θεατή τα ΜΑΤ: Ούτε μία σύλληψη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-oktwbriou-2016#ixzz4O5DL3eDv

Exit mobile version