Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΒΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς των τζιχαντιστών και η Ευρώπη των «ανοιχτών συνόρων»

ΠΡΟΒΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς των τζιχαντιστών και η Ευρώπη των «ανοιχτών συνόρων»

Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή και οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την παρουσία τζιχαντιστών εντός των προσφυγικών ροών. Ειδικότερα η Europol είχε προειδοποιήσει για έντονη κινητικότητα των ισλαμιστών εξτρεμιστών μέσα στις γιορτές, ελέω και του μίσους τους για τον Χριστιανισμό.

Τελικώς, στην Γερμανία μέτρησαν 12 νεκρούς και 48 τραυματίες. Στην τουρκία αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων του Ερντογάν εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ρώσο πρεσβευτή. Στην Ελλάδα είναι συχνές οι εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών στα περιβόητα Hot Spot, ενώ οι «αλληλέγγυοι» μόλις χθες προέβησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς εντός της Αττικής.

Η Ευρώπη βιώνει ταραχές που προέρχονται σαφέστατα από την συνεργασία της άκρας αριστεράς με το φονταμενταλιστικό Ισλάμ. Στην περίπτωση της Ελλάδος, η συνεργασία αυτή γίνεται φανερή στις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών και στην υποκίνησή τους. Στις υπόλοιπες χώρες, οι «αλληλέγγυοι» περιορίζονται στην διενέργεια αντισυγκεντρώσεων και τρομοκρατίας, προκειμένου να καταπνίξουν τις φωνές της αντίδρασης.

Τα στοιχεία που είχε προσφέρει μήνες πριν η Europol ήταν απολύτως συγκεκριμένα:

α) «Μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ή ξένοι μαχητές που επιστρέφουν με διαβατήρια της ΕΕ ταξιδεύουν κατά κανόνα εντός της Ενωσης, με αυθεντικά ή πλαστά διαβατήρια»

β) «Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας πολλές από τις προκλήσεις που απειλούν σήμερα την ασφάλεια της Ευρώπης. Πρωτίστως λόγω της μεταναστευτικής κρίσης αλλά και όσον αφορά την τρομοκρατία, δεν αποκλείεται να υπάρχουν στην Ελλάδα διασυνδέσεις όπως αυτές που είδαμε στην περίπτωση των επιθέσεων στο Παρίσι τον Νοέμβριο, αλλά και ενδεχόμενες μετακινήσεις ξένων μαχητών, οι οποίοι ταξιδεύουν μέσω της Τουρκίας προς το Ιράκ και σε άλλες εμπόλεμες περιοχές κοντά στην Ελλάδα»

γ) «Οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα αφετέρου. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τις μέρες των γιορτών» – Δηλώσεις του επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ στην εφημερίδα De Tijd τον Νοέμβριο.

Παρά όλες τις προειδοποιήσεις που έρχονται τόσο από τους Εθνικιστές όσο και από τις αρμόδιες αρχές, οι πολιτικάντηδες σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο επέλεξαν να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην «καταπολέμηση του Εθνικισμού», προκειμένου να διαφυλάξουν τα άνομα συμφέροντά τους. 

Ας γνωρίζουν πως οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν τρώνε πλέον “κουτόχορτο”. Η Ώρα των Εθνικιστών έχει σημάνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proba-anoichtou-polemou-o-christougenniatikos-mponamas-twn-tzichantistwn-ka#ixzz4TNFvDtoP

Exit mobile version