Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν παραβιάσεις και από τα τουρκικά drones: Η ανοχή και υποχωρητικότητα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ οδηγεί σε νέα επίπεδα την τουρκική προκλητικότητα

Άρχισαν παραβιάσεις και από τα τουρκικά drones: Η ανοχή και υποχωρητικότητα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ οδηγεί σε νέα επίπεδα την τουρκική προκλητικότητα

Πριν από λίγες ημέρες, μόλις στις 27 Μαρτίου, ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε την επιχειρησιακή ένταξη των drones UAV ANKA εντάσσοντάς τα στο Αιγαίο.

Λίγες μέρες μετά, έχουμε την πρώτη παραβίαση από τέτοια μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία αξίζει να σημειωθεί κατασκευάζονται στην τουρκία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα τέτοιο αεροσκάφος εντοπίστηκε από ελληνικά ραντάρ στην περιοχή της Ρόδου.

Αμέσως ελληνικά F-16 απογειώθηκαν από το Καστέλι κατευθύνθηκαν στην περιοχή που πετούσε το UAV ANKA και το εντόπισαν. Με την εμφάνιση των ελληνικών F-16, οι Τούρκοι το απέσυραν για λίγο στον εναέριο χώρο τους ,αλλά γρήγορα το επανέφεραν στον ελληνικό. Τα F-16 παρακολούθησαν τη πτήση του, μέχρι οι Τούρκοι να το αποσύρουν. Το UAV ANKA το είχαν απογειώσει οι Τούρκοι από την αεροπορική βάση του Ντάλαμα.

Βεβαίως, το γεγονός ότι οι τούρκοι εξαπολύουν ένα νέο όπλο στην περιοχή του Αιγαίου, οφείλεται στην υποχωρητικότητα των κυβερνώντων και την εκ των προτέρων γνώση που έχουν οι τούρκοι ότι μονάχα κέρδη θα έχουν από την όλη ιστορία. Εδώ, στον περυσινό Παρμενίωνα είχαν απονηώσει UAV από φρεγάτα τους και το είχαν στείλει πάνω φρεγάτα του Στόλου μας στην οποία επέβαινε ο Α/ΓΕΕΘΑ και από ελληνικής πλευράς δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Η αντίδραση από πλευράς Ελλάδος θα πρέπει να είναι άμεση. Η χρήση drones σημαίνει ότι οι τούρκοι απαξιώνουν πλήρως την τακτική της αναχαιτίσεως στέλνοντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία προφανώς δεν διαθέτουν ψυχολογικό παράγοντα. Συνεπώς, καθίσταται τραγικά η παραίνεση της Χρυσής Αυγής για άμεση κατάρριψη και καταστροφή τουρκικών αεροσκαφών. Ιδιαιτέρως στην περίπτωση των drones δεν θα υπάρχει και κόστος σε ανθρώπινες ζωές και είναι η πάγια πρακτική διεθνώς να καταρρίπτονται άμεσα και χωρίς περιστροφές.

Διαβάστε επίσης: Γ. Λαγός: Στην επόμενη παραβίαση να καταρριφθεί τουρκικό μαχητικό! Επεισόδιο με συριζαίους – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archisan-parabiaseis-kai-apo-ta-tourkika-drones-h-anochh-kai-upochwrhtikoth#ixzz5Bu6uAvY3

Exit mobile version