Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Σαν σήμερα πριν 22 χρόνια ένας νέος Έλληνας (στο σώμα και την ψυχή) δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους τούρκους κατακτητές στην πράσινη γραμμή. Το όνομα αυτού Σολωμός Σολωμού. Αψήφησε τον κίνδυνο, ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει το κουρελόπανο που λέγεται τουρκική σημαία και έφτυσε τον θάνατο στα μούτρα. Μια πράξη ελευθερίας, μια πράξη Εθνικής αντίστασης ενάντια στους κατακτητές. Κανείς από τους πολιτικούς στα τόσα χρόνια της τουρκικής κατοχής δεν έχει τολμήσει να πράξει κάτι ανάλογο. Να δείξει έμπρακτα στον λαό τον δρόμο της Αντίστασης. Ο Σολωμός για μας είναι το παράδειγμα που όλοι οι Χρυσαυγίτες οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Ελευθερία ή Θάνατος!

Μιχάλης Ι.

95 οι νεκροί από το ολοκαύτωμα στο Μάτι και η Δούρου λέει ότι έκανε… σοβαρή διαχείριση

Κατάσχεσαν τα επιδόματα πυρόπληκτου, γιατί χρωστούσε ΕΝΦΙΑ! Δεν πλήρωσε το χαράτσι για το σπίτι του που κάηκε από την εγκληματική αμέλεια του κράτους και του κατάσχεσαν τα έκτακτα οικονομικά βοηθήματα. Αν ήταν καμμιά τράπεζα, κανένας όμιλος ΜΜΕ ή κανένα κόμμα που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δεν θα τον ακουμπούσε τίποτα. Η “δημοκρατία” τους που ποτέ δεν κάνει διακρίσεις είναι πάντα σταθερή, οι δικοί τους να κερδίζουν και οι λοιποί να πάνε να “κουρευτούν”. Δυστυχώς ζούμε μια τυραννία που δεν έχει προηγούμενο. Καθήκον όλων μας να αντισταθούμε και η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα Εθνικής Αντίστασης!

Νίκος Λ.

Ζόραν Ζάεφ: Η Συμφωνία των Πρεσπών προστατεύει την… μοναδικότητά μας ως «Μακεδόνες»!

Σημειώθηκε νέα επίθεση από ισλαμιστές στην καρδιά του Λονδίνου. Στην “Μέκκα” του πολυπολιτισμού οι απολίτιστοι έκαναν το θαύμα τους πάλι. Η Ευρώπη πλέον βάλλεται εκ των έσω και δυστυχώς οι γηγενείς δεν έχουν αντιληφθεί στην πλειοψηφία τους το μέγεθος της απειλής. Κλείνουν συνεχώς εκκλησίες και χτίζονται τζαμιά. Στο Μπέρμιγχαμ, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας, οι μουσουλμάνοι πλέον είναι πλειοψηφία. Στο Λονδίνο ο δήμαρχος είναι πακιστανός. Η Ευρώπη αλώνεται από το ισλαμικό στοιχείο και με την υπογεννητικότητα που μαστίζει όλες τις χώρες γίνεται σίγουρο ότι σε μερικές δεκαετίες οι χριστιανοί θα είμαστε μειονότητα και διωκόμενοι, ενώ η Ε.Ε. με την παρούσα διοίκηση της μένει άπραγη. Μόνη ελπίδα σε όλο αυτόν τον πολιτισμικό κατήφορο είναι τα Εθνικιστικά κόμματα. Στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα για να πάρουμε την Πατρίδα μας και την Ευρώπη πίσω.

Ορέστης

Επίθεση με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο – Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-augoustou-2018#ixzz5OEBQDN3n

Exit mobile version