Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού πως ανέβηκε ο Τσίπρας Θεσσαλονίκη: Σπαρταριστοί διάλογοι των ΜΑΤ – «Το ένα άτομο πρέπει να έχει σημαία, μην έρθουν πάνω»

Ιδού πως ανέβηκε ο Τσίπρας Θεσσαλονίκη: Σπαρταριστοί διάλογοι των ΜΑΤ – «Το ένα άτομο πρέπει να έχει σημαία, μην έρθουν πάνω»

Νέα στοιχεία ήλθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα μέτρα που έλαβε το καθεστώς, προκειμένου ο Τσίπρας να μπορέσει να ανέβει Θεσσαλονίκη. Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, πέραν των 34 διμοιριών, των δεκάδων ομάδων ΟΠΚΕ και τους πλέον των χιλίων αστυνομικών, υπήρχε και εντολή αποστείρωσης του χώρου της εκδηλώσεως από… Ελληνικές Σημαίες.

“Είστε εκεί μπροστά στο σημείο που κινούνται τρία άτομα. Το ένα πρέπει να έχει σημαία. Να τους συστήσετε να κατέβουν προς την παραλία και να μην ανέβουν πάνω σε καμία περίπτωση”, ακούγεται στο ένα εκ των ηχητικών ντοκουμέντων που κατέχει καθημερινή εφημερίδα και δημοσιεύει σήμερα.

Σε ένα άλλο ηχητικό ντοκουμέντο, οι διμοιρίες εντοπίζουν «60 περίεργους» και η Διμοιρία Μαγνησίας διατάσσεται να τους προσεγγίσει και να τους πει ότι δεν πρέπει «σε καμία περίπτωση» να ανέβουν «προς τα πάνω», δηλαδή προς τον χώρο που θα μιλήσει ο Τσίπρας.

Μάλιστα, όπως τονίζει η εφημερίδα, κατέχει και μαρτυρίες αστυνομικών που πήραν μέρος στα μέτρα αλλά για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, οι οποίοι λένε πως γενικό κουμάντο στην όλη κατάσταση έκαναν οι ομάδες περιφρούρησης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες έδιναν διαταγές στους αστυνομικούς ακόμα και για το που θα σταθούν για να μην ενοχλούν τον… σκηνοθέτη.

«Έδιναν διαρκώς εντολές και… σκηνοθετικές οδηγίες. Τους έλεγαν να μην κάθονται στα μαύρα σεντόνια στη θύρα 9 και πίσω για να μην καταστρέφουν πλάνα του σκηνοθέτη», λένε οι αστυνομικοί που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Όλα αυτά για τον «λαοφιλή» πρωθυπουργό των Πρεσπών, ο οποίος πλέον ζει διαρκώς πίσω από κλούβες των ΜΑΤ. Αντίθετα με τον… «λαοφιλή», έχουμε τον… «ανεπιθύμητο» (όπως σημειώνουν συνεχώς οι αναρχοκομμουνιστές στην συνθηματογραφία τους) Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη άνευ αστυνομικής συνοδείας και περπάτησε στους δρόμους της πόλης, δεχόμενος την αγάπη του λαού της Μακεδονίας μας.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε σχετικά: Δείτε και συγκρίνετε τις φωτογραφίες: Πώς ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας και πώς ο Ν. Μιχαλολιάκος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-pws-anebhke-o-tsipras-thessalonikh-spartaristoi-dialogoi-twn-mat-to-en#ixzz5aWL1mUvC

Exit mobile version