Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο λαοφιλής δήμαρχος με το μπουρνούζι (που κάνει… ρόμπα τους «θεσμούς»)

YouTube Poster

Αυτά είναι τα παιδιά της αστικής (και  ολίγον από σοσιαλιστική) «δημοκρατίας» των τάχα…. πνευματωδών και εκλεκτικά «καθωσπρέπειδων». Αυτοί είναι οι αριστεροί «προοδευτικοί». Οι «ανεκτικοί». Οι άνθρωποι του δήθεν διαλόγου.

Με αυτούς δεν έχει κανένα πρόβλημα το «δημοκρατικό τόξο» να κάθεται στο ίδιο τραπέζι στα τηλεοπτικά πάνελς. Με αυτούς συναγελάζεται η αστική φαιδρότητα. Αυτούς καταξιώνει. Αυτούς προωθεί. Αυτούς ηρωοποιεί μέσα από τα κανάλια της διαπλοκής.

Αυτούς προτάσσει ως αναχώματα για τις Εθνικές φωνές. Ανθρώπους στ’ αλήθεια «κακομαθημένους» από την διαπλοκή. Ανθρώπους μέσες – άκρες βολεμένους από την διαπλοκή. Ανθρώπους επικίνδυνους από την διαπλοκή που τους επωάζει. Ανθρώπους αμετροεπείς… Performers και ακροατήρια.

Ο… συμπαθής Δήμαρχος, στο video είναι εύλογα με το μπουρνούζι του, διότι μόλις βγήκε από την θάλασσα, όπου κατά το έθιμο είχε βουτήξει για τον Σταυρό!

Και αφού βγήκε από το νερό, ανέδειξε όλο το ήθος του, προπηλακίζοντας λεκτικά κάποιον Δημήτρη Κατσικονούρη (ΝΔ) τον οποίο πληροφορίες θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος! Δηλαδή να είναι αντίπαλος στου Δήμαρχου για την Περιφέρεια!

Και το έκανε αυτό «on camera» που λένε και μπροστά στα μάτια λιμενικών και αστυνομικών, από τους οποίους κανείς βεβαίως δεν τόλμησε να ψελλίσει μια ειρηνευτική κουβέντα, υποχωρώντας μπροστά στον…. «τσαμπουκά Δήμαρχο».

Για εμάς τόσο ο Κατσικονούρης όσο και ο Γλέτσος είναι αντίπαλοι! Ούτε είμαστε αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του τι προηγήθηκε πριν από το… «τσαμπουκάλεμα». Ξέρουμε  όμως με απόλυτη βεβαιότητα ότι αν ήταν κάποιος Χρυσαυγίτης στην θέση του Δήμαρχου, θα είχαμε πολυήμερα τοξικά ρεπορτάζ στα κανάλια. Όμως αυτή η εκμαυλισμένη κοινωνία της ρόμπας όπου ζούμε, αυτό το «ακραίο κέντρο», αυτή η τραγελαφική αριστεροφιλελεύθερη … συλλογικότητα, προφανώς και δεν ενοχλείται καθόλου από την υποδειγματική δημόσια συμπεριφορά του μπουρνοζοφόρου Δημάρχου.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-laofilhs-dhmarchos-me-to-mpournouzi-pou-kanei-.-rompa-tous-thesmous#ixzz5bwNIM1qR

Exit mobile version