Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης: Θα εφαρμόσω με ευλάβεια την Συμφωνία των Πρεσπών!

Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης: Θα εφαρμόσω με ευλάβεια την Συμφωνία των Πρεσπών!

Πολλάκις προκλήθηκε χθες ο Μητσοτάκης να δηλώσει ανοιχτά τι πρόκειται να πράξει με την Συμφωνία των Πρεσπών, αν αυτή επικυρωθεί – όπως αναμένεται –  από την ελληνική βουλή.

Τελικώς, ο Μητσοτάκης, για ευνόητους λόγους επέλεξε να σιωπήσει εντός του Κοινοβουλίου και να απαντήσει στην πρόκληση μέσω… twitter, στο οποίο δημοσίευσε ανακοίνωσή του, όπου σημειώνει ότι ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ την Συμφωνία των Πρεσπών και ότι ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να την καταγγείλει.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Το νομικό «οπλοστάσιο» για την καταγγελία της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας έχει σαφέστατα σκιαγραφηθεί από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μέσα στο Κοινοβούλιο.

Η Νέα Δημοκρατία, όμως, επιλέγει να απεμπολήσει αυτά τα νομικά επιχειρήματα, όπως αντίστοιχα δεν στήριξε την πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή. Κάπως έτσι, η Νέα Δημοκρατία κέρδισε το χειροκρότημα των συριζαίων, αλλά και των αμερικανών τοποτηρητών.

Διαβάστε σχετικά: Ο Μητσοτάκης επανέλαβε την προδοτική του θέση για την Μακεδονία: “Erga omnes σύνθετη ονομασία”!

Νέα Δημοκρατία ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην Βουλή: Αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, εμείς θα την εφαρμόσουμε!

Αποκάλυψη βόμβα: Ουάσινγκτον και Βερολίνο διέταξαν τον Μητσοτάκη να αποσύρει την πρόταση μομφής για την συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekatharos-o-mhtsotakhs-tha-efarmosw-me-eulabeia-thn-sumfwnia-twn-prespwn#ixzz5ddBYVfXH

Exit mobile version