Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνικό κράτος: 1,2 εκατ. ευρώ για οθωμανικά τζαμιά – Διώξεις και συλλήψεις για αναστήλωση Σταυρού

Οι ανθελληνικές ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην κυρίαρχη θρησκεία του Έθνους στην Λέσβο δημιουργούν έντονη δυσαρέσκεια – Ένοχη σιωπή από την Νέα Δημοκρατία

Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που αποτελείται από τον πολτό των πολιτικάντηδων του δημοκρατικού-κλεπτοκρατικού τόξου έδειξε για ακόμη μια φορά την μανία του προς τους Έλληνες κατοίκους της Μυτιλήνης με αθρόες συλλήψεις για την ανέγερση Σταυρού, όμως για εργασίες αποκατάστασης γκρεμισμένων οθωμανικών ταμιών που συμβολίζουν την στυγνή εγκληματικότητα των οθωμανών στην τουρκοκρατία εδώ και πολλούς μήνες έχουν δρομολογηθεί κονδύλια της τάξεως των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ

Στις 3 Μαρτίου 2019 συνέβηκε η κατακριτέα προσαγωγή τουλάχιστον 33 Ελλήνων για την τοποθέτηση Σταυρού στο άλσος Τσαμάκια της Μυτιλήνης. Αυτή η πράξη, που προφανώς έγινε έπειτα από πολιτική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλλει βάναυσα το θρησκευτικό στοιχείο όλων των Ελλήνων καθώς και τα δικαιώματα της ελευθερίας που θα πρέπει να απολαμβάνουν στον ίδιο τους τον τόπο, στην Πατρίδα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η ενέργεια της τοποθέτησης του τωρινού Σταυρού, που ήρθε από την Χίο μαζί την κατάλληλη τσιμεντένια βάση του, έγινε προς αντικατάσταση του προηγούμενου Σταυρού που είχε καταστραφεί μέσα στην νύχτα από γνωστούς-άγνωστους βανδάλους στο ίδιο σημείο τον Οκτώβριο του 2018 για να μην “ενοχλεί” τους λαθρομετανάστες.

Φυσικά η τότε “ενόχληση” των λαθρομεταναστών είχε εκδηλωθεί μέσω μιας Μη-Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) ονόματι “Συνύπαρξη” που είχε και το θράσος να αποστείλει επιστολή για την κατεδάφιση του πρώτου Σταυρού στις λιμενικές και κοινοτικές αρχές της Λέσβου, με κοινοποίηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ οι Έλληνες συλλαμβάνονται και διώκονται στην ίδια τους την Πατρίδα για την προσπάθεια ελεύθερης έκφρασης της θρησκείας τους, παράλληλα με ύπουλο τρόπο προωθείται η λαθρομετανάστευση, ο λαθρεποικισμός και η αποκατάσταση οθωμανικών τζαμιών με κόστος εκατομμυρίων ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης ενός κτιρίου που συμβολίζει την στυγνή οθωμανική τυραννία στον Ελληνικό Λαό, του ερειπωμένου βαλιδέ τζαμιού στην βόρεια περιοχή της Μυτιλήνης με κόστος 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από το ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου!

Συμπερασματικά ο υβριδικός πόλεμος κατά των Ελλήνων στην Λέσβο με αθρόα λαθρομετανάστευση και λαθρεποικισμό που συντηρείται από ύποπτες ΜΚΟ και ξένα οικονομικά συμφέροντα βρίσκει ιδεολογική και πρακτική βοήθεια από το ανθελληνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα από την Νέα Δημοκρατία τεκμηριωμένα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση στον πόλεμο κατά της κυρίαρχης θρησκείας των Ελλήνων, ενώ αποδεδειγμένα υπάρχει συνειδητή ομοψυχία σε κάθε ενέργεια που σιγοντάρει την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, όπως η ψήφιση της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής έχει την πολιτική βούληση για την διασφάλιση της ελευθερίας των Ελλήνων στην άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnikh-metapoliteush-12-ekat-eurw-gia-othwmanika-tzamia-diwjeis-kai-s#ixzz5hEishb4F

Exit mobile version