Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΚ€: Η τελευταία γραμμή άμυνας του… αμερικανισμού!

Σ’ έναν πρωτοφανή μονομέτωπο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, έχει αποδοθεί τον τελευταίο καιρό το -σύμφωνα με τον Γεώργιο Παπανδρέου- κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος.

Πράγματι, αν διαβάσετε το επίσημο και τα ανεπίσημα sites της συμμορίας του Κουτσούμπα, θα δείτε ότι είναι γεμάτα με τίτλους του τύπου «περιοχή τάδε… Η δημοτική αρχή δίνει χώρο στα φασιστοειδή», ή «τομεακή επιτροπή νομού τάδε… Να μην δοθεί βήμα στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής»!

Τούτα δηλώνουν, πως η μοναδική «δραστηριότητα» των τελευταίων στον πλανήτη νοσταλγών του Στάλιν ενόψει των επικείμενων τριπλών εκλογών, είναι να «παρεμβαίνουν» -με εκβιαστικό τρόπο- στις δημοτικές αρχές, για να μην εφαρμόζουν τον ΝΟΜΟ για την παραχώρηση χώρων για την προβολή των κομμάτων, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.

Επιπλέον, ο μόνος λόγος που επικαλούνται πλέον οι κομμουνιστοσυμμορίτες για να ζητήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού, είναι ότι το δικό τους «αντιφασιστικό μέτωπο» είναι το… original κι όλα τ’ άλλα είναι… μαϊμούδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version