Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Λακωνία και εκδήλωση στο Γύθειο για Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές – Φωτογραφίες

Περιοδεία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Λακωνία και εκδήλωση στο Γύθειο για Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές - Φωτογραφίες

Περιοδεία στην Σπάρτη και στο Γύθειο πραγματοποίησαν στελέχη του Κινήματος μοιράζοντας προεκλογικό υλικό τόσο για τις περιφερειακές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά ενθαρρυντική και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον ΑΓΩΝΑ για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.

Στην εκδήλωση που ακολούθησε στην παραλία Γυθείου μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις θέσεις του κινήματος μας τόσο στην περιφέρεια όσο και για την Ευρώπη των Εθνών.

Επακολούθησε εκδήλωση σε γνωστή καφετέρια του Γυθείου, την οργάνωση και την παρουσίαση της οποίας ανέλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής οργάνωσης Μάνης, Βασίλειος Μπουτεράκος, ο οποίος μίλησε για την συστηματική φίμωση και την λασπολογία που δέχεται το Κίνημα, ενώ τόνισε πως η φωνή της Χρυσής Αυγής είμαστε εμείς. Τέλος ανέφερε ότι η Τ.Ο. Μάνης δεν στηρίζει κανέναν αυτοδιοικητικό Συνδυασμό στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Νικόλαος Λυμπερόπουλος όπου ανέφερε ότι όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ότι ο αγώνας δεν τελειώνει με τις εκλογές αλλά συνεχίζεται και ύστερα.

Έπειτα το λόγο είχε ο Μιχαήλ Γιαννόγκωνας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ο οποίος μίλησε για την ποιότητα του νέου Ευρωψηφοδέλτιου της Χρυσής Αυγής που αποτελείται από Χρυσαυγίτες και απευθύνεται σε Χρυσαυγίτες και όπως και τα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας, των Δήμων, της Ευρωβουλής και σε λίγο καιρό και των Εθνικών Εκλογών.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Περιφερειακή ενότητα Λακωνίας:  Αγγελόπουλος Δαμιανός, Βλαχοπανάγος Πολυζώης, Βουλουμάνου Σταματία, Θεοδωρακάκος Χρήστος, Κοκκονός Ηλίας, Κουράκος Αθανάσιος, Μαυρούτσου Ουρανία και Πάτα Αικατερίνη. Στη συνέχεια το λόγο είχε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Ελληνική Αυγή, Τζεμπετζής Δημήτριος:

«Η Πελοπόννησος είναι μια πλούσια γη, οικονομική μηχανή παραγωγής πλούτου, αστείρευτη πηγή πολιτισμού και τεχνών. Τι συμβαίνει σήμερα; Τι άλλαξε; Αυτό που άλλαξε είναι το σκύψιμο των εγκάθετων και των πουλημένων ηγετών, έγινε πιο βαθύ και γλυκό, εμείς λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΤΑ με την υποταγή σε ολιγαρχικά και ξένα συμφέροντα ήρθε η ώρα ο Πελοποννήσιος να διεκδικήσει την κληρονομιά του, ήρθε η ώρα ο Έλληνας να απολαύσει την κληρονομιά του, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε αποφασισμένοι, αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την κληρονομιά μας, αποφασισμένοι να εναντιωθούμε στην παγκοσμιοποίηση, αποφασισμένοι να εργασθούμε, να διεκδικήσουμε, να σπείρουμε, να παράγουμε, να ιδρώσουμε, να κουραστούμε και εν τέλει να νικήσουμε. Οραματιζόμαστε μια Πελοπόννησο οργανωμένη, με αποτελεσματικές υπηρεσίες με οικονομική ανάπτυξη, με ασφάλεια για τον πολίτη, με υπερηφάνεια για τον Έλληνα. Ποια είναι η διαφορά μας από τους υπόλοιπους; Είναι ότι εμείς ότι λέμε το κάνουμε, θα κάνουμε τους εαυτούς μας καύσιμο προόδου, μια γέφυρα προκοπής και εξέλιξης, εμείς θα αναπτύξουμε την οικονομία της Πελοποννήσου και όχι τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Στης 26 Μαΐου ξεκινάμε την ανασυγκρότηση της Ελλάδας από την ιδιαίτερη Πατρίδα μας, την Πελοπόννησο».

Έπειτα απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και τέλος τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, Στρατιωτικός Ιατρός, Ταξίαρχος ε.α., ο οποίος μίλησε για το άθλιο πολιτικό σύστημα, την προδοσία της Μακεδονίας, την λαθρομετανάστευση και έκλεισε τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει ηγέτη, έχει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, έχει ιδέες και στόχο. Η εκδήλωση έληξε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-klimakiou-ths-chrushs-aughs-sthn-lakwnia-kai-ekdhlwsh-sto-gutheio#ixzz5oUUIlAC1

Exit mobile version