Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ, οι αναρχοκομμουνιστές και ένα επικοινωνιακό σόου

Η ΝΔ, οι αναρχοκομμουνιστές και ένα επικοινωνιακό σόου

Στην προεκλογική περίοδο οι λεγόμενοι “ακροδεξιοί” της Ν.Δ. έλεγαν ότι εάν γίνουν κυβέρνηση θα τελειώσει το πρόβλημα με τους αναρχοκομμουνιστές και τις συμμορίες τους, που ασύδοτοι με τις ευλογίες του κράτους, δρουν αντεθνικά και αντικοινωνικά, παρανομώντας εδώ και δεκαετίες. Παλαιότερα, όταν είχαν πάρει με τον Σαμαρά την κυβέρνηση πάλι τα ίδια έλεγαν, όπως ότι θα κλείσουν το ιντιμίντια και δεν έκαναν τίποτε…

Σε μία μάχη εντυπώσεων άδειασαν κάποιες καταλήψεις, αφού πρώτα ειδοποίησαν τους συμμορίτες να φύγουν και κατ’ ουσίαν τις βρήκαν άδειες. Τα επεισόδια όμως δεν τέλειωσαν και δεν θα τελειώσουν γιατί πολύ απλά οι λεγόμενοι αναρχικοί είναι ένας παρακρατικός μηχανισμός, ελεγχόμενος από το βαθύ κράτος και ξένα κέντρα αποφάσεων (Σόρος και διεθνές κίνημα αντιφά) απόλυτα χρήσιμος στο κατεστημένο.

Με αφορμή πρόσφατα επεισόδια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ποινική αναβάθμιση των αδικημάτων που αποδόθηκαν στους 20 συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι. Εκπρόσωποι της Ένωσης μετέβησαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα αίτημα – υπόμνημα με το οποίο ζητούν την μετατροπή των κατηγοριών από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Άδικα θα περιμένει ο Ελληνικός Λαός να ληφθούν σοβαρά και αποφασιστικά μέτρα. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε και το μόνο το οποίο θα συμβαίνει είναι ένα επικοινωνιακό σόου στην υπηρεσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την ευγενική χορηγία των μεγάλων καναλιών, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται ποτέ να πληρώσουν.

Exit mobile version