Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες: Εξέγερση στην Μυτιλήνη. Συνένοχοι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Λαθρομετανάστες: Εξέγερση στην Μυτιλήνη. Συνένοχοι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Περισσότεροι από 2.000 Αφγανοί πολιόρκησαν την πόλη της Μυτιλήνης. Μεγάλες εκτάσεως οι συμπλοκές με την Αστυνομία, ενώ τέθηκε σε επιφυλακή και ο Στρατός! 

Μία παρένθεση απαραίτητη, για το ποιοι είναι αυτοί οι Αφγανοί, γιατί στο Αφγανιστάν, για όσους δεν το ξέρουν ζουν πολλές εθνότητες. Είναι Τουρκομάνοι και προέρχονται από την φυλή που πολέμησε εναντίον των Ταλιμπάν στο πλευρό των Αμερικανών και γι’ αυτό τους δέχθηκε πρόθυμα η Τουρκία,αφού στην πραγματικότητα είναι περισσότερο Τούρκοι από αυτούς που σήμερα ονομάζονται Τούρκοι.

Τραγική η στάση της Ν.Δ. Μάλιστα ο υπουργός Μηταράκης (ποιον βάλανε για να λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες!!!) έκανε την εξής εξωφρενική δήλωση: “Τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα επιβεβαιώνουν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών ασύλου” (!!!)

Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, επειδή έκαναν τα επεισόδια και πήγαν να κάψουν την πόλη, πρέπει να τους δώσουμε άσυλο. Έγραψε σχετικά με το θέμα ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καταγγέλλοντας όχι μόνον την κυβέρνηση, αλλά και τα κανάλια που της παρέχουν απόλυτη προστασία, το εξής μήνυμα στο twitter: “Πολιορκείται σήμερα η πόλη της Μυτιλήνης από χιλιάδες Λαθρομετανάστες, όμως η ΝΔ και τα πουλημένα ΜΜΕ πανηγυρίζουν γιατί έστειλαν πίσω στη Τουρκία… 4 άτομα!”

Exit mobile version