Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά το Μεσολόγγι, σειρά του Καρπενησίου: Αντιδράσεις για την μεταφορά 108 λαθρομεταναστών

Μετά το Μεσολόγγι, σειρά του Καρπενησίου: Αντιδράσεις για την μεταφορά 108 λαθρομεταναστών

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στο σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ για μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από τα νησιά σε όλη την ηπειρωτική χώρα.

Συγκεκριμένα, στους δρόμους βγήκαν το βράδυ της Πέμπτης δεκάδες κάτοικοι του Καρπενησίου, έπειτα από πληροφορία που διέρρευσε στην τοπική κοινωνία για την επικείμενη άφιξη 108 «προσφύγων και μεταναστών» από τα νησιά του Αιγαίου. Αψηφώντας στην πράξη την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, οι κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της σήραγγας Παύλου Μπακογιάννη, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο των λεωφορείων που θα μετέφεραν τους αλλοδαπούς.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν το προηγούμενο βράδυ και από τους κατοίκους του Μεσολογγίου, έπειτα από πληροφορία που ανέφερε ότι θα έφταναν στην πόλη δεκάδες αλλοδαποί, προκειμένου να φιλοξενηθούν σε ένα από τα ξενοδοχεία.

Όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και τα πολύ φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ να περάσουν «στη ζούλα» την προσπάθεια διασποράς των λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια, οι λαϊκές αντιδράσεις απέναντί της είναι δεδομένες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Για το ζήτημα έγραψε στο twitter ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Όπερέτα από ΝΔ με λαθρομετανάστες που θα μετέφεραν με απόφαση κυβέρνησης ΝΔ σε Καρπενήσι, αλλά ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων από τον χώρο της ΝΔ Αντιδρούν σε απόφαση ΔΙΚΗ τους και μετά αυτοχειροκροτούνται! Και υπάρχουν ΒΛΑΚΕΣ που τους πιστεύουν! Τις ΜΚΟ αλήθεια πότε θα τις κλείσουν;

Exit mobile version