Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ρατσισμός και οι… «αφροέλληνες»

Ο ρατσισμός και οι… «αφροέλληνες»

Με αφορμή την δολοφονία του Τζ. Φλόιντ στις ΗΠΑ, μια δολοφονία που έγινε η ευκαιρία για εκτεταμένες καταστροφικές διαδηλώσεις «αντιρατσιστών», η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δημοσίευσε ένα αφιέρωμα σε πέντε αφρικανικής καταγωγής αλλοδαπούς που ζουν στην χώρα μας, τους οποίους και ονοματίζει… Αφροέλληνες!

Οι άνθρωποι αυτοί, ομιλούν για τον «ρατσισμό» που αντιμετωπίζουν στην χώρα μας, μια «χώρα λευκών» όπως είχε πει και ο Αντετοκούμπο, μια χώρα της οποίας η πολιτική ηγεσία θέλει να μετατρέψει σε ένα πολυφυλετικό κράτος και στο πνεύμα αυτό κινείται και το άρθρο των ΝΕΩΝ στο οποίο οφείλουμε μια απάντηση.

Ας ξεκινήσουμε με τις ΗΠΑ: Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συντάκτες των ΝΕΩΝ, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νεκρών της «αφροαμερικανικής» κοινότητας, δεν δολοφονείται από λευκούς αλλά από… άλλους «αφροαμερικανούς». Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι το «φυλετικό έγκλημα» στις ΗΠΑ είναι μια υπόθεση κυρίως των «αφροαμερικανών» οι οποίοι κατακλύζουν και τις φυλακές της χώρας σε δυσανάλογο ποσοστό με τον πληθυσμό τους.

Το βασικότερο; Ο «πολυπολιτισμός» έχει αποτύχει στην χώρα που γεννήθηκε και κάποιοι θέλουν να τον εφαρμόσουν και στις κατεξοχήν λευκές χώρες της Ευρώπης – και μόνο της Ευρώπης, καθώς πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν εμφανίζεται τόσο έντονα η «αναγκαιότητα» της… ενσωμάτωσης των αφροασιατικών μαζών.

Ας επιστρέψουμε τώρα στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων»… Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συντάκτες των ΝΕΩΝ, ότι την χώρα δεν την κυβερνά η Χρυσή Αυγή, αλλά οι… «αντιρατσιστές»! Στην αντιπολίτευση βρίσκονται επίσης «αντιρατσιστές»… Και εις ό,τι αφορά τις «ρατσιστικές» επιθέσεις ή και δολοφονίες στην χώρα μας, αυτές έχουν κυρίως ως θύματα τους ανυπεράσπιστους Έλληνες, τους οποίους με δημοσιεύματα σαν και αυτό των ΝΕΩΝ, θέλουν να τους εμφανίσουν επιπλέον και ως «ρατσιστές», μόνο και μόνο γιατί ο Λαός μας θέλει να διατηρήσει την Ταυτότητά του! Μιλάμε για την πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητος, την οποία επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχεία.

Η αποτυχία του «πολυφυλετικού» μοντέλου δεν οφείλεται σε κανέναν «ρατσισμό», είναι μια ουτοπία και αυτό θα πρέπει επιτέλους να το αποδεχθούν κάποιοι. Αντ’ αυτού, θέλουν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε «Σικάγο» όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι για να μην αισθάνονται τον… ρατσισμό οι «αφροέλληνες»!

Exit mobile version