Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πατριωτικές” ιστοσελίδες με ειδικότητα τα… στρατιωτικά θέματα, διαφημίζουν υπηρεσίες νομικής προστασίας για ανυπότακτους!

“Πατριωτικές” ιστοσελίδες με ειδικότητα τα… στρατιωτικά θέματα, διαφημίζουν υπηρεσίες νομικής προστασίας για ανυπότακτους!

Την παρακάτω καταχώρηση στην οποία διαφημίζονται οι νομικές υπηρεσίες για να αποφύγει κάποιος την στρατιωτική θητεία, την βρήκαμε καταχωρημένη σαν διαφήμιση επί πληρωμή, σε “πατριωτική” ιστοσελίδα με “εθνικές ευαισθησίες”, που μάλιστα δεν γράφει λέξη για την Χρυσή Αυγή και διαφημίζει με φανατισμό όποιον “πατριώτη” ή ψευτοεθνικιστή είναι κατά της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, η εν λόγω ιστοσελίδα, είναι αγαπημένη των λεγόμενων φανατικών θαυμαστών των στρατιωτικών θεμάτων, που πολλοί απ’ αυτούς μπορεί να μην έχουν καν υπηρετήσει στρατιωτική θητεία! Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κανένας για να μη καταλαβαίνει την ξεκάθαρη απάτη, που γίνεται επί πληρωμή;… Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από την διαφημιστική καταχώρηση στην “πατριωτική”-στρατιωτική ιστοσελίδα για το πως κανείς μπορεί να αποφύγει την στράτευση:

“Είσαι Ανυπότακτος Στρατού; Εξαγόρασε την θητεία σου…”

“Σε μια εποχή που η Ελλάδα μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την επαγγελματική αβεβαιότητα, μια μεγάλη ομάδα του νεανικού πληθυσμού υποχρεούται εκ του Νόμου να εκπληρώσει τις στρατιωτικές της υποχρεώσεις και μάλιστα στην πιο παραγωγική ηλικιακή φάση της ζωής της.

Το Νομικό μας Σχήμα αναλαμβάνει την καθοδήγηση, τη συμβουλευτική και τη διεκπεραίωση κάθε φύσης υπόθεσης και προβλήματος, που αντιμετωπίζουν οι εντολείς μας σε σχέση με τη στρατιωτική τους υποχρέωση. Απευθυνθείτε στο γραφείο μας προκειμένου να λάβετε εξειδικευμένες νομικές συμβουλές και καθοδήγηση για το πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σε σχέση με τη στρατιωτική σας υποχρέωση…”

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

Exit mobile version