Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ πού ήξερε την απόφαση και την ανακοίνωσε από την προηγούμενη μέρα;

Ενώ όλοι περιμέναμε την χθεσινή ημέρα για να μάθουμε την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή, κάποιοι την γνώριζαν από την… προηγουμένη!

Και πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ left.gr και στο άρθρο «Περί δικαστικής ουδετερότητας και της απόφασης για τη δίκη της ΧΑ», κάποιος Κώστας Δουζίνας προανήγγειλε μετ’ απολύτου βεβαιότητος την απόφαση, χωρίς μισόλογα, «μάλλον», «ίσως», πιθανότατα» και «αν»!!!

Διαβάστε και φρίξτε:

«Αύριο είναι η μέρα της δημοκρατίας. Είναι η πρώτη φορά στην πρόσφατη Ευρωπαϊκή ιστορία που ένα «πολιτικό» κόμμα θα καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση. Η Βουλή θα απαλλαχτεί μόνιμα από το άγος της φασιστικής ύβρεως από την οποία τόσα υπέφερε την προηγούμενη τετραετία. Δεν υπάρχει δημοκράτης που να μην περιμένει την καταδίκη και την αυστηρότερη δυνατή τιμωρία των πρωταιτίων. Αλλά το ερώτημα «γιατί έγινε αυτό στην Ελλάδα;» παραμένει και μόνο η απάντηση του θα ελευθερώσει το μέλλον…».

Πως οι συριζαίοι γνώριζαν την απόφαση πριν ανακοινωθεί επίσημα; Προφανώς την ήξεραν, γιατί δεν ήταν απόφαση της δικαιοσύνης, αλλά απόφαση υπαγορευμένη στην δικαιοσύνη! Και δεν τη γνώριζαν μόνο οι συριζαίοι, αλλά όλοι οι «τοξότες»! Απλώς, οι άλλοι κρατήθηκαν για να τηρήσουν τα προσχήματα, ο Δουζίνας όχι!

Exit mobile version